Οι 7 εντολές της αποτρίχωσης με κερί

Η αποτρίχωση το καλοκαίρι επιβάλλεται εκτός κι αν είστε χίπις ή υπέρμαχος του au naturel look. Νο Judgement από εμάς. Αν πρόκειται να πάτε λοιπόν για αποτρίχωση, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρετε και που πρέπει να κάνετε. Είναι οι 7 εντολές της αποτρίχωσης και θα τις βρείτε παρακάτω.

  1. Προετοιμαστείτε
    1-2 μέρες πριν από το ραντεβού σας κάντε πολύ καλή απολέπιση και ενυδάτωση. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, θα αποκαλύψετε και τις πιο μικρές τρίχες και θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.
  2. ΜΗΝ ξυριστείτε
    Για να γίνει καλή αποτρίχωση οι τρίχες σας πρέπει να έχουν κάποιο μήκος συνεπώς το ξυράφι στο ενδιάμεσο απαγορεύεται ρητά. Τι θα κάνετε; Υπομονή…
  3. Μην κολυμπήσετε αμέσως μετά
    Ο κίνδυνος μολύνσεων είναι μεγάλος συνεπώς πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν πάτε στην παραλία ή την πισίνα. Ναι, δεν πρέπει να πάτε ακόμα κι αν βάλετε οινόπνευμα.
  4. Να είστε πολύ προσεκτική με την ηλιοθεραπεία
    Υπάρχει σοβαρότατη περίπτωση να δημιουργηθούν πανάδες στις αποτριχωμένες περιοχές. Επίσης, τα αποτριχωμένα σημεία είναι πιο επιρρεπή στα εγκαύματα. Περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν κάτσετε στον ήλιο και φορέστε πολύ αντηλιακό.
  5. ΜΗΝ πειράζετε τις εσωτερικές τρίχες
    Μπορεί να σας βάζουν σε μεγάλο πειρασμό αλλά είναι πάντα καλύτερα να τις αφήνετε στις ειδικούς ώστε να αποφύγετε μολύνσεις και σημάδια.
  6. ΜΗΝ πάτε για αποτρίχωση στις δύσκολες ημέρες
    Ούτε οι δύσκολες ημέρες του μήνα αλλά ούτε και οι μέρες ακριβώς πριν ενδείκνυνται καθώς είστε πιο ευαίσθητη στον πόνο. Προγραμματίστε σωστά το ραντεβού σας λοιπόν.
  7. Κοιτάξτε πίσω σας
    Το μπικίνι να ξέρετε, εκτείνεται και πίσω.. πίσω-πίσω, στο σημείο που εσείς δεν βλέπετε αλλά βλέπουν οι άλλοι. Ναι, έχετε και εκεί τρίχες.

Δείτε ακόμα:

#WeddingHair: Νυφικά χτενίσματα με έμπνευση από το instagram

Αυτό είναι το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών στο Hollywood

Το πιο απλό body scrub που θα σας βοηθήσει να μαυρίσετε καλύτερα

5 προϊόντα σώματος που θα σώσουν την επιδερμίδα σας

The twilight zone: Η υπόθεση των celebrities με τα extensions

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα