Τα βερνίκια νυχιών που θα κάνουν το μανικιούρ σου να κρατήσει περισσότερες από 10 μέρες
Instagram @heartzeena

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες #menoumespiti είμαι σίγουρη πως οι περισσότερες από εσάς έχετε καθαρίσει στην εντέλεια το σπίτι, έχετε οργανώσει κάθε γωνιά του και φυσικά έχετε εξελιχθεί μαγειρικά. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε όμως για να περάσουν οι ατελείωτες ώρες τις καραντίνας;

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ξεκινήσετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Να κάνετε δηλαδή όλες τις μάσκες προσώπου που δεν είχατε χρόνο να κάνετε και φυσικά να περιποιηθείτε τα άκρα σας. Αυτό σημαίνει πως έφτασε η στιγμή για μανικιούρ και πεντικιούρ.

Εκτός από το απλό βάψιμο των νυχιών σας, μπορείτε να πειραματιστείτε με σχέδια και διαφορετικές αποχρώσεις. Εάν λοιπόν λατρεύετε και εσείς να φροντίζετε τα άκρα σας και θέλετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας να έχουν διάρκεια τότε αυτό που χρειάζεστε είναι τα Gel Effect Nail Colour βερνίκια νυχιών της Korres.

Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αποχρώσεις, pastel ή σκούρες. ώστε να δημιουργήσετε συνδυασμούς και σχέδια. Το ακόμα καλύτερο; Τα Gel Effect Nail Colour υπόσχονται διάρκεια. Έτσι, το μανικιούρ σας θα κρατήσει τουλάχιστον δέκα μέρες.

Gel Effect Nail Colour Bubblegum Pop Korres
Gel Effect Nail Colour Crunchy Pistachio Korres
Gel Effect Nail Colour Frozen Mocha Korres
Gel Effect Nail Colour It’s Bananas Korres
Gel Effect Nail Colour Marshmallow Cloud Korres
Gel Effect Nail Colour Peaches n Cream Korres
Gel Effect Nail Colour 04 Peony Pink Korres
Gel Effect Nail Colour 19 Watermelon Korres
Gel Effect Nail Colour 05 Candy Pink Korres
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα