Χάρης Χριστόπουλος-Anita Brand: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν φήμες που ήθελαν την Annita Brand, σύζυγο του Χάρη Χριστόπουλου να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε αυτή την είδηση.

Η επιβεβαίωση όμως ήρθε σήμερα (Δευτέρα 30 Μαρτίου) από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο φωτογράφος. Ο Χάρης Χριστόπουλος σήμερα επέλεξε να παραμείνει σπίτι και να συνδεθεί ζωντανά με την εκπομπή με Skype. Όπως δήλωσε ο φωτογράφος αποφάσισε να μείνει προληπτικά στο σπίτι καθώς η αγαπημένη του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. “Η Anita είναι τους τελευταίους τρεις μήνες μέσα στο σπίτι, δεν έχει βγει καθόλου. Το Αννιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί”, ενώ η Anita δήλωσε “Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά”.

Χάρης Χριστόπουλος-Anita Brand: Μας άνοιξαν τις πόρτες του loft τους στο Γκάζι που στεγάζει τη ζωή, την καριέρα και τον έρωτα τους

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα