Τα τρία συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στα φρύδια τους

Φρύδια: το χαρακτηριστικό που δεν δίνουμε τόση σημασία, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Αλλά ακόμα κι όταν δίνουμε, πολλές φορές το κάνουμε με λάθος τρόπο, καταλήγοντας να καταστρέφουμε τα τόξα μας. Η Anastasia Soare, η δημιουργός του brand Anastasia Beverly Hills και brow expert, μίλησε στο InStyle της Αμερικής και αποκάλυψε ποια είναι τα τρία συνηθέστερα  λάθη που κάνουν οι γυναίκες όσον αφορά στα φρύδια τους. Διαβάστε ποια είναι και αν κάνετε κάποιο από αυτά, σταματήστε asap!

Μη βγάζετε υπερβολικά τα φρύδια σας

«Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω; Οι περισσότερες γυναίκες βγάζουν τα φρύδια τους πολύ, πιστεύοντας πως έτσι θα τα κάνουν πιο τοξωτά και θα τους δώσουν περισσότερο ύψος» εξήγησε η Soare. Με λίγα λόγια μείνετε μακριά από το τσιμπιδάκι και τους πειραματισμούς και πηγαίνετε σε μία ειδικό –έστω μία φορά- για να σας δώσει το σωστό σχήμα.

Μη «γεμίζετε» τα φρύδια σας από την πάνω πλευρά

Η Soare εξηγεί πως πρέπει να ξεκινάτε από το κέντρο της κάτω πλευράς των φρυδιών και να «δουλέψετε» το προϊόν προς τα έξω. Την πάνω πλευρά την αφήνετε ήσυχη. Οι εξωτερικές γωνίες μπορούν να είναι πιο έντονες, αλλά στις εσωτερικές χρησιμοποιήστε ελάχιστο προϊόν για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα για τα φρύδια

Τα υπερβολικά τονισμένα φρύδια είναι εξίσου άσχημα με τα υπερβολικά βγαλμένα. Ένα μολύβι (με μέτρο!) και λίγη mascara είναι αρκετά για να μας δώσουν ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω τις brow mascaras που σας προτείνουμε

[ap_gallery id=”6652″]

[ap-read-more post=”624044″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα