Πώς το Feng Shui μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε ένα πιο υγιεινό lifestyle

Ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν περιορίζεται μόνο στην υγιεινή διατροφή ή στη γυμναστική αλλά αφορά σε ό,τι κάνουμε καθημερινά. Η θετική ενέργεια, η καλή ψυχική υγεία, η κοινωνική ζωή αλλά και το σπίτι μας είναι οι σύμμαχοί μας που μας δίνουν καθημερινά την ασφάλεια αλλά και την έμπνευση να ζούμε τη ζωή με ισορροπία και με μοναδικό στόχο την ευτυχία και την ευεξία. Πώς μπορούμε λοιπόν να εξασφαλίσουμε ότι θα ακολουθούμε κάθε μέρα ένα υγιεινό lifestyle; Ξεκινώντας από το σπίτι μας, το καταφύγιό μας, μπορούμε να διώξουμε την αρνητική ενέργεια και με μικρές αλλαγές να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα μας βγάζει καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό.

Η είσοδος του σπιτιού

Όταν ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού δεν μπαίνουμε μόνο εμείς στο σπίτι αλλά και η ενέργειά μας. Κι ένα σπίτι που δεν μας καλωσορίζει μπορεί να μας ρίξει ψυχολογικά. Για αυτό η είσοδος του σπιτιού είναι σημαντικό να είναι ένα μονοπάτι θετικής ενέργειας που μας χαλαρώνει και μας ανεβάζει τη διάθεση. Κρατήστε τον χώρο μίνιμαλ χωρίς πολλά διακοσμητικά και πράγματα που δεν χρειάζεστε. Η καθαριότητα και η τακτοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε αυτόν τον χώρο.

Η κουζίνα

Η κουζίνα του σπιτιού πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να σας βοηθά στις υγιεινές επιλογές. Αδειάστε τα ντουλάπια σας από τροφές που δεν είναι υγιεινές ή δεν τρώτε συχνά. Προσθέστε μόνο όσα κάνουν καλό στον οργανισμό σας και τοποθετήστε όσα πρέπει να τρώτε καθημερινά πάνω στους πάγκους. Μια φρουτιέρα με φρούτα είναι must όπως και πολλά λαχανικά στο ψυγείο. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε λουλούδια στην κουζίνα ακόμα κι αν είναι γλαστράκια με μυρωδικά!

Διαβάστε περισσότερα στο TheActiveClub

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα