Εσείς ξέρετε πόσο τέλειο είναι ένα micellar water;

Το νερό micellar είναι ίσως το πιο ευγενικό, φιλικό προς την επιδερμίδα και συνάμα αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού που θα συναντήσει κανείς. Ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας – ακόμα και τον πιο ευαίσθητο- έχει χαρακτηριστεί ως ”μαγικό νερό’’ και αποτέλεσε για χρόνια το επτασφράγιστο μυστικό των make-up artists.

Τι είναι το micellar water;

Πρόκειται για ένα νερό με καθαριστικές ιδιότητες (ή μικκυλιακό νερό όπως ονομάζεται επιστημονικά), το οποίο είναι πλούσιο σε συστατικά ενυδάτωσης, όπως η  γλυκερίνη. Το βασικό χαρακτηριστικού του “μαγικού” αυτού νερού είναι πως τα μόρια του σχηματίζουν μικρά σφαιρίδια, τα μικκύλια. Αυτά, έχουν την ικανότητα να δρουν σαν μαγνήτες, φυλακίζοντας τη λιπαρότητα και τους ρύπους της επιδερμίδας.

3 τρόποι για να αντιμετωπίσετε τη λιπαρότητα στη ζώνη Τ

Πώς χρησιμοποιείται;

Ο τρόπος χρήσης του μικκυλιακού νερού είναι πολύ απλός. Εμποτίζετε ένα βαμβάκι, ακουμπάτε την επιδερμίδα για μερικά δευτερόλεπτα και με απλές, απαλές κινήσεις έχετε κάνει τέλεια το ντεμακιγιάζ σας.

Ποια είναι τα οφέλη του;

  • Αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ.
  •  Θρέφει την επιδερμίδα και την αφήνει λαμπερή.
  • Καταπραϋνει την ευαίσθητη επιδερμίδα.
  • Δεν φράζει τους πόρους και δεν προκαλεί μαύρα στίγματα.
  • Είναι πολύ απαλό με κάθε τύπο επιδερμίδας, δεν ξεβγάζεται και δεν περιέχει σαπούνι, οινόπνευμα ή ό,τι σε επιθετικό συστατικό, που διαταράσσει το pH και το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

Μήπως να μπει στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ asap;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα