Ο οίκος MOLTON BROWN λανσάρει το επίσημο ελληνικό e-shop moltonbrown.gr

O διάσημος οίκος Molton Brown από το Λονδίνο παρουσιάζει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του αγαπημένου brand, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει αγορές, από όπου και αν βρίσκεται.

Στο www.moltonbrown.gr οι λάτρεις του λονδρέζικου οίκου αρωμάτων μπορούν πλέον να ψωνίζουν on-line τα αγαπημένα τους πολυτελή προϊόντα μπάνιου και σώματος, μοναδικά αρώματα ή ιδιαίτερα set δώρων που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, αλλά και κομψά είδη για το σπίτι που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο.

Με εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το νέο user-friendly site της Molton Brown είναι έτοιμο να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες σε ένα κόσμο γεμάτο αισθησιακά αρώματα υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, μπορούν να απολαύσουν τις αγορές τους, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια.

Βασισμένο στο επίσημο site του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές του λονδρέζικου οίκου, το www.moltonbrown.gr κάνει την περιήγηση μια ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα σε όσους πραγματοποιούν τις αγορές τους on-line ενώ εξασφαλίζει πρόσβαση σε προϊόντα που θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω του Molton Brown e-shop.

Από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου το www.moltonbrown.gr καλωσορίζει τους λάτρεις του οίκου με ένα μοναδικό δώρο. Με κάθε τους αγορά κερδίζουν μία κρέμα χεριών σε κανονικό μέγεθος. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.