Δοκιμάζουμε μια εύκολη τεχνική για απαλά και ενυδατωμένα χέρια

Θυμάστε την τάση του slugging, στην οποία ήδη εκατοντάδες χρήστριες στο instagram και στο TikTok απλώνουν ευλαβικά την βαζελίνη στο πρόσωπό τους, κάθε βράδυ;

Λοιπόν μια παρόμοια τάση φαίνεται να δημιουργείται και για τα χέρια και ακούει στο όνομα hand slugging! Βασίζεται στην ίδια τεχνική, η οποία, εν συντομία, υπόσχεται πολύ έντονη ενυδάτωση, μιας και η βαζελίνη δημιουργεί ένα “φιλμ” στην επιδερμίδα. Το μυστικό είναι η χρήση πλούσιων ενυδατικών προϊόντων και μετά μια λεπτή στρώση βαζελίνης.

Το ίδιο ισχύει και στο hand slugging, όπως έδειξε η skincare expert, Sarah Palmyra στο βίντεο της στο TikTok. Συγκεκριμένα είπε ότι ξεκινάει με νωπά χέρια, μετά βάζει έναν ενυδατικό ορό με υαλουρονικό οξύ και κατευθείαν βάζει μια παχύρρευστη κρέμα χεριών. Μετά βάζει αρκετή βαζελίνη, την οποία απλώνει σε χέρια, πετσάκια και νύχια. Βάζει στα χέρια της ένα ζευγάρι καθαρές κάλτσες (για να απορροφηθούν καλύτερα τα προϊόντα) και το επόμενο πρωί η διαφορά είναι θεαματική!

Τα ξηρά χέρια είναι συχνό φαινόμενο με τη συχνή χρήση των αντισηπτικών, το πλύσιμο αλλά και τις ξαφνικές αλλαγές στην θερμοκρασία, οπότε αυτή ίσως αποδειχθεί βάλσαμο.

Δοκιμάσαμε κι εμείς το hand slugging και όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο, το αποτέλεσμα είχε ενδιαφέρον.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα