Η πράσινη σκιά στα μάτια είναι μια μεγάλη τάση για τη σεζόν κι αυτοί είναι οι τρόποι για να την υιοθετήσετε!
instagram.com/makeupzklasa

Να ξέρετε το πράσινο είναι το χρώμα της σεζόν, Μπορείτε να το δείτε παντού! Σε ρούχα, νύχια, μακιγιάζ αλλά και μαλλιά.

Το πράσινο είναι ιδιαίτερο σαν χρώμα και δίνει μια νότα χαράς και ευτυχίας, ενώ συνδέεται με την άνοιξη και τη φύση που ανθίζει.

Αν σας φοβίζει λίγο το πόσο έντονο είναι το πράσινο, υπάρχουν πολλές επιλογές και διαφορετικοί τρόποι να το εντάξετε στην εμφάνισή σας, ανάλογα πάντα με τους τόνους του.

Οι beauty experts υποστηρίζουν ότι είναι αρκετά εύκολο να συμπεριλάβετε λίγο πράσινο στις εμφανίσεις σας κι αν δεν θέλετε να είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις.

Η Megan Fox που συνηθίζει να έχει μακριά νύχια, τα έβαψε με αυτό το έντονο πράσινο. Έρχεται σε μια μικρή αντίθεση με το πορτοκαλί σύνολο της και είναι μια ωραία λεπτομέρεια.

Η Beyoncé συνδύασε το σκούρο πράσινο με κίτρινο σε μια παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ. Μιας και ο τόνος του πράσινου είναι κυπαρισσί, αν θέλετε να δοκιμάσετε το πράσινο αλλά δεν ξέρετε πως, ίσως ένα τέτοιο χρώμα είναι μία αλλιώτικη επιλογή.

H Dua Lipa στην παρασέλα του οίκου Versace, είχε ένα υπέροχο συνδυασμό μπλε και πράσινου.

Αν και πάλι δεν είστε σίγουρη, βεβαιωθείτε ότι ο τόνος του πράσινου που θα επιλέξετε θα ταιριάζει και θα αναδεικνύει την επιδερμίδα σας και το χρώμα των ματιών σας. Για μελί μάτια, οι τόνοι του λαδί καθώς και πράσινα-χρυσά είναι ιδανικά, ενώ για μπλε μάτια μπορείτε να επιλέξετε πιο σκούρο πράσινο.

Δείτε μερικές ακόμη εκδοχές του πράσινου για έμπνευση!

Εμάς, τα πράσινα μας φτιάχνουν την διάθεση! Εσείς θα τα δοκιμάσετε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα