Τέλειοι γλουτοί μέχρι το καλοκαίρι με 7 απλές ασκήσεις pilates
pilates για γλουτούς
Credit: Paola Pilates Workouts/Instagram

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το καλοκαίρι, η γυμναστική μπαίνει πιο δυναμικά στην καθημερινότητά μας. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο, υπάρχει πάντα η επιλογή να γυμναστείτε από το σπίτι σας.

Μία περιοχή του σώματος που απασχολεί σταθερά σχεδόν όλες τις γυναίκες είναι φυσικά οι γλουτοί. Ακόμη και όταν δεν υπάρχουν παραπανίσια κιλά, τέτοια εποχή οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να ψάχνουν λύσεις για να ξεφορτωθούν κυτταρίτιδα αλλά και για να “σώσουν” όποια χαλάρωση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ώρα να αναλάβετε δράση… Σας προτείνουμε 7 απλές ασκήσεις pilates που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι με τη βοήθεια μιας μικρής μπάλας.

Το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστά κάθε άσκηση. Η fitness instructor Paola που μετρά πάνω από 600 χιλιάδες followers στο Instagram, προτείνει πόσα σετ και επαναλήψεις απαιτούνται για κάθε άσκηση.

Μην ξεχνάτε πως στο pilates, ο ρυθμός σας πρέπει να είναι αργός ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η αναπνοή. Εισπνέετε βαθιά από τη μύτη και εκπνέετε από το στόμα.

Ασκήσεις pilates για γλουτούς

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα