Παγωτό βανίλια

1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τη βανίλια πολύ καλά και προσθέτουμε τη σαντιγί σταδιακά.

3. Ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά με μια σπάτουλα.

4. Βάζουμε το μίγμα σε μια μακρόστενη φόρμα σιλικόνης η μεταλλική και την βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 8-10 ώρες.

ΥΛΙΚΑ:

750 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
3 κ.σ. υγρή βανίλια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα