Μοσχάρι με ροδάκινο

1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μοσχάρι με το ελαιόλαδο.

2. Μόλις ροδίσουν προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι και σκεπάζουμε με το καπάκι, το αφήνουμε για 2 λεπτά πριν προσθέσουμε το κρασί.

3. Περιμένουμε να εξατμιστεί λίγο το κρασί πριν προσθέσουμε το χυμό ροδάκινου. Προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι το μπαχάρι και το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει για 1,5 ώρα.

4. Μόλις ψηθεί το κρέας μας και λίγο πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τα ροδάκινά μας κομμένα στα 4 και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.

5. Περιμένουμε 10 λεπτά πριν σερβίρουμε το φαγητό μας.

Tips:
Για ωραιότερη παρουσίαση ψήνουμε στο φούρνο στους 200οC για 10 λεπτά σε ένα πυρόμαχο σκεύος.

ΥΛΙΚΑ:

1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
μισό ποτήρι κρασί
2 ποτήρια χυμού νέκταρ ροδάκινου
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας μπαχάρι
500 ml. νερό
1 κονσέρβα ροδάκινο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα