Μοσχάρι με πορτοκάλι
1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μοσχάρι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια (λιωμένα στο multi με λίγο νερό).
2. Σβήνουμε με το ξύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και τα φύλλα δάφνης. Προσθέτουμε περίπου 2-3 φλυτζάνια νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1,5 ώρα.
3. Μόλις μαλακώσει το κρέας μας, προσθέτουμε τις φέτες πορτοκάλι και τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα.
4. Μεταφέρουμε το φαγητό μας σε ένα πυρίμαχο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά στο φούρνο.

ΥΛΙΚΑ:

1.5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3 μεγάλα κρεμμύδια
1/4 ποτήρι ξύδι
2 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού
2 πορτοκάλια κομμένα σε ροδέλες
500 γρ. μανιτάρια
αλάτι, πιπέρι
6 φύλλα δάφνης

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα