Αρχιμάστορας Σόλνες στο Θέατρο Ιλίσια: Παράσταση προσφοράς και αγάπης για το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα»

Το Θέατρο Ιλίσια που φέτος παρουσιάζει την παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες» του Χένρικ Ίψεν με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό και έναν εξαιρετικό θίασο, θα πραγματοποιήσει μια μοναδική παράσταση αγάπης την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020.

Όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης παράστασης θα διατεθούν για την στήριξη του ορφανοτροφείου θηλέων «Μέλισσα» που ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921 και δίνει καθημερινό αγώνα για τα παιδιά εκείνα που από πολύ τρυφερή ηλικία στερήθηκαν την φροντίδα και την αγκαλιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα μοιράζουμε «Δώρα Αγάπης» αγοράζοντας εισιτήρια και προσφέρουμε μια ζεστή αγκαλιά σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.Λίγα λόγια για την παράσταση.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο Χάλβαρντ Σόλνες στο αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Ίψεν, Αρχιμάστορας Σόλνες (1892). Η μετάφραση, η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;

Με τους: Γρηγόρη Βαλτινό, Κατερίνα Λέχου, Αντίνοο Αλμπάνη, Ιώβη Φραγκάτου, Μιχάλη Αεράκη, Κατερίνα Κρέπη, Κώστα Καστανά

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΔΙΑΣΚΕΥΗ/ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Αθανασία Καραγιαννοπούλου:

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Λευτέρης Παυλόπουλος

ΣΚΗΝΙΚΑ: Γιάννης Μουρίκης

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Γιώργος Σεγρεδάκης

Θέατρο Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασιλίσσης Σοφίας, Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7210045

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα