Η Miley Cyrus άλλαξε το κούρεμα της μετά το διαζύγιο με τον Liam Hemsworth

Έχει συμβεί σε όλες μας. Μετά από μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας ή όταν υποδεχόμαστε ένα νέο έτος, θέλουμε να κάνουμε και μία αλλαγή στην εμφάνιση μας. Και τις περισσότερες φορές, η αλλαγή αυτή αφορά τα μαλλιά μας.

Ακριβώς αυτό σκέφτηκε να κάνει και η Miley Cyrus, η οποία υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με νέο hair look. Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους fans της το νέο της κούρεμα, ενώ στη λεζάντα έγραψε “Νέα μαλλιά. Νέα χρονιά. Νέα μουσική”.

Επέλεξε μάλιστα να κόψει τα μαλλιά της σε ένα μοντέρνο shag κούρεμα, το οποίο ταιριάζει ιδιαίτερα με το στιλ της. Όπως έχε δηλώσει και παλαιότρα posts της είναι fan των αλλαγών, ακόμα και αν αυτές είναι μεγάλες όπως το να βάψεις τα μαλλιά σου σε τελείως διαφορετικο χρώμα από αυτό που είχες. Το 2016 είχε γράψει μάλιστα στο Facebook “Μην το σκέφτεσαι υπερβολικά γιατί στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για μαλλιά και τίποτα από αυτά που κάνεις δεν είναι επιβλαβή και θα είναι απλά το νέο κεφάλαιό σου”.

 

https://www.instagram.com/p/B6_mB6xpCAY/?utm_source=ig_embed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα