Η μάσκα προσώπου της Kiehl’s που θα σε πείσει να προσθέσεις το αβοκάντο και στη beauty ρουτίνα σας εκτός από το πρωινό σου

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που δεν έχουμε τη διάθεση να κάνουμε σωστό ντεμακιγιάζ ή να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας όσο χρειάζεται. Υπάρχουν και κάποιες ημέρες που νιώθουμε την ανάγκη να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας. Ακριβώς για αυτές τις ημέρες, αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας τη νέα Avocado Nourishing Hydration Mask της Kiehl’s.

Ναι, καλά καταλάβατε. Πλέον, το αβοκάντο δεν θα είναι το κυριότερο στοιχείο για το πρωινό σας, αλλά θα επεκταθεί και στη beauty routine σας. Η Kiehl’s δημιούργησε αυτή τη νέα μάσκα προσώπου, η σύνθεση της οποία έχει εμπλουτιστεί από το superfood, δηλαδή το αβοκάντο. Έτσι, προσφέρει πλούσια, εντατική ενυδατική περιποίηση που, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φρεσκάδα της.

Τα αβοκάντο, εξαιρετική πηγή βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, είναι ένα πανίσχυρο συστατικό περιποίησης με πολλαπλά οφέλη. Βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας και μας κάνει να μοιάζουμε φρέσκιες και λαμπερές.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την εφαρμογή της

Βήμα 1ο

Πάρτε μία γενναιόδωρη ποσότητα από τη μάσκα προσώπου της Kiehl’s

Βήμα 2ο

«Ζεστάνετε» το προϊόν ανάμεσα στα δάχτυλα σας

Βήμα 3ο

Με απαλές και κυρίως ανοδικές κινήσεις, εφαρμόστε την μάσκα στην επιδερμίδα του προσώπου σας ώστε να σχηματιστεί μία πλούσια και ομοιόμορφη στρώση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Βήμα 4ο

Αφήστε τη μάσκα να δράσει στο πρόσωπο σας για περίπου 15 λεπτά.

Βήμα 5ο

Μετά την παρέλευση του χρόνου, αφαιρέστε τη μάσκα από το πρόσωπο σας, ρίχνοντας άφθονο νερό και κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Βήμα 6ο

Στεγνώστε το πρόσωπο σας, ταμπονάροντας το απαλά με χαρτί κουζίνας. Προτιμήστε να μη χρησιμοποιήσετε κάποια πετσέτα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί κάποιο μικρόβιο.