Θέλεις να μαλλιά σου να είναι λαμπερά; Αυτό είναι το ιδανικό λάδι μαλλιών για εσένα

Instagram @beautyandtheblog

Τα μαλλιά μας και το πως αυτά δείχνουν συνδέονται άμεσα με την ψυχολογία μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που μία bad hair day μπορεί να μας χαλάσει αμέσως τη διάθεση. Και μπορεί οι περισσότερες από εμάς να έχουμε ανακαλύψει τρόπους για να σώσουμε μία κακή ημέρα χρησιμοποιώντας φουλάρια, headbands ή με διάφορα χτενίσματα, ωστόσο υπάρχει τρόπος τα μαλλιά μας να είναι πάντα λαμπερά και να δείχνουν υπέροχα.

Χρειάζεται απλώς να προσθέσουμε στην περιποίηση τους το Extraordinary Oil Universal της Elvive. Αυτό το λάδι μαλλιών είναι ιδανικό για πολλαπλές χρήσεις και θα ανανεώσει αμέσως τα μαλλιά σου. Είναι εμπλουτισμένο με 6 εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών και μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας χαρίζοντας τους πολύτιμη περιποίηση.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις;

1- Τοποθέτησε 3-4 σταγόνες στα χέρια σου και άπλωσε το στις άκρες των βρεγμένων σου μαλλιών, προσπαθώντας να τα ξεμπερδέψεις. Έτσι όταν χτενίσεις -πάντα με απαλές κινήσεις- τα μαλλιά σου, αυτά θα ξεμπερδέψουν εύκολα χωρίς να σπάσουν οι τρίχες. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχεις λαμπερά, υγιή μαλλιά που μοιάζουν μεταξένια.

2- Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όμως και σε στεγνά μαλλιά. Τοποθέτησε και πάλι μερικές σταγόνες στα χέρια σου και άπλωσε το στα μαλλιά σου. Το Extraordinary Oil θα δώσει ένα μεταξένιο φινίρισμα.

3- Ο τρίτος τρόπος είναι να το χρησιμοποιήσεις πριν λούσεις τα μαλλιά σου, χρησιμοποιώντας το ως μάσκα μαλλιών. Τοποθέτησε μερικές σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σου, άφησε το για μερικά λεπτά και στη συνέχεια λούσε το μαλλιά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Βρες το εδώ:

ELVIVE EXTRAORDINARY OIL UNIVERSAL
L’ORÉAL PARIS

Ενώ, εάν έχεις βαμμένα μαλλιά υπάρχει το ιδανικό λαδάκι μαλλιών και για εσένα. Το Extraordinary Oil Dyed της Elvive είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών και φίλτρα UV. Έτσι, τα βαμμένα σου μαλλιά θα είναι πάντα λαμπερά.

Βρες το εδώ:

ELVIVE EXTRAORDINARY OIL DYED
L’ORÉAL PARIS