Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τον τρόπο για να μην φριζάρουν τα μαλλιά μας

Instagram @athinao1konomakou

Ένα από τα όνειρα που έχουμε σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι να ξεχάσουμε τι σημαίνει η λέξη φριζάρισμα και φυσικά να μην ξαναφριζάρουν ποτέ τα μαλλιά μας. Ευτυχώς για όλες μας όμως, υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε το φριζάρισμα και μάλιστα χρησιμοποιώντας κάποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου μας προτείνει να δοκιμάσουμε το hair tuck αυτό τον χειμώνα. Να φορέσουμε δηλαδή το αγαπημένο μας ζιβάγκο και να τοποθετήσουμε μέσα από αυτό τα μαλλιά μας. Με αυτό τον τρόπο αφενός δίνουμε την εντύπωση πως ίσως και να έχουμε κόψει τα μαλλιά και και αφετέρου τα μαλλιά μας δεν πρόκειται να φριζάρουν. Win win δηλαδή.

View this post on Instagram

Εδώ με βλέπετε σε μια ανέμελη στιγμή κατα την διάρκεια των γυρισμάτων 🎬του "Έλα στη θέση μου" καθώς η δαιμόνια σκηνοθέτις @geozisi απαθανάτισε το νέο hairstyle της «Φαίης Σταθάτου» ακα «Φωτούλας Κακατσούρη»💁🏼‍♀️. Λάθος… Δηλαδή κατά λάθος βρέθηκε το μαλλί να μοιάζει καρέ..ωστόσο τι λέτε??Πως σας φάινεται? _______________________________________ #poll #yayornay #elastithesimou #alphatv #tvshow #actress #actresslife #lovemyjob #onset🎥🎬

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on