Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη πρωινή beauty routine

Η πρωινή beauty routine σου είναι μία διαδικασία που πρέπει να εκτελείς καθημερινά, προσεκτικά και να μην την παραβλέπεις ποτέ. Ειδικά εάν θέλεις να αποκτήσεις μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά για να πετύχεις τον στόχο σου.

Το πρώτο και βασικό βήμα είναι ο καθαρισμός του προσώπου σου. Ακόμα και αν έχεις κάνει σωστό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό πριν τον ύπνο, χρειάζεται να καθαρίσεις το πρόσωπο σου όταν ξυπνήσεις. Χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ καθαριστικό σαπούνι και κάνε πολύ απαλές κινήσεις. Στη συνέχεια, άπλωσε στην επιδερμίδα σου μία ενυδατική κρέμα, η οποία θα κάνει την επιδερμίδα σου φρέσκια και λαμπερή.

Πριν, φτάσεις στο μακιγιάζ όμως, υπάρχει ακόμα ένα βήμα που συνήθως ξεχνάς. Ο λόγος για το αντηλιακό σου, το οποίο είναι απαραίτητο κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Εφάρμοσε λοιπόν στο πρόσωπο σου το αντηλιακό, το οποίο θα σε προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Αφού έχεις επιτρέψει στην επιδερμίδα σου να απορροφήσει τα παραπάνω προϊόντα, μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία σου μακιγιάζ σου. Αυτό που θα πρέπει να έχεις όμως πάντα στο μυαλό σου είναι πως εάν θέλεις το μακιγιάζ σου να είναι επιτυχημένο και εσύ να μοιάζεις πιο λαμπερή από ποτέ, θα πρέπει πρώτα να έχεις φροντίσει την επιδερμίδα σου, ώστε αυτή να μοιάζει ενυδατωμένη και λαμπερή.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις μία ολοκληρωμένη πρωινή ρουτίνα ομορφιάς και σου τα προτείνουμε.

 

Δες επίσης τα lip balms που θα κρατήσουν τα χείλη σου ενυδατωμένα στις χαμηλές θερμοκρασίες:

 

Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ της τσάντας σου: