Η συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim Holiday είναι ασύγκριτα ωραία και limited edition!

Εμπνευσμένη από το δέος για τη φύση, η Aveda ανακοινώνει μια συναρπαστική συνεργασία με τον 3.1 Phillip Lim, η οποία με κοινό άξονα την ηθική στάση απέναντι στο πράσινο δημιουργεί μια νέα must-have συλλογή για τα Χριστούγεννα. Αυτή η εντυπωσιακή συλλογή είναι limited edition και προβλέπεται να γίνει sold out από τις πρώτες μέρες διανομής της. Μην τη χάσετε!

Η συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim Holiday διαθέτει υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών και συσκευασίες δώρων που γιορτάζουν τον βοτανικό κόσμο της ομορφιάς και το λαμπερό πνεύμα της προσφοράς. Η βιωσιμότητα γίνεται και πάλι αφορμή για νέες δημιουργικές δράσεις. Καθώς η συλλογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως αυτές τις μέρες, κάθε προϊόν της φτάνει σε εσάς με γραφικά εμπνευσμένα από τη φύση και με ζωηρά χρώματα και μοτίβα για μια χαρούμενη έκφραση της εορταστικής περιόδου.

Αναζητήστε τη συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim Holiday κι επιλέξτε μεταξύ τεσσάρων πολυπόθητων, περιορισμένης έκδοσης, αξεσουάρ μαλλιών – ένα περιτύλιγμα και μια τσάντα μεταφοράς για πετσέτες μαλλιών, scrunchies, χτένα που ξεμπερδεύει, αλλά και μια φανταστική ξύλινη βούρτσα μαλλιών. Ολα κλείνονται σε ειδικής έκδοσης υπέροχα κουτιά, με εντυπωσιακά prints που συνδυάζουν τα χαρούμενα χρώματα της περιόδου των γιορτών με αυτά του φυσικού κόσμου.

Τα σχέδια που παρουσιάζονται σ’ αυτή την απίθανη συλλογή σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τη βοτανολόγο Sophie Parker, της οποίας τα έργα ζωγραφικής στο χέρι χρησιμοποιούν φρέσκα βοτανικά προϊόντα ως φυσικό καμβά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα