3 εύκολα κι αποτελεσματικά tips για σπαστά μαλλιά

Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία γυναικών, που τα μαλλιά σας δεν είναι σγουρά, αλλά ούτε ίσια και μάλλον είναι σπαστά (αλλού έχουν κίνηση κι αλλού είναι φλατ), αλλά σίγουρα ατίθασα, καθώς καθημερινά έχουν μια διαφορετική συμπεριφορά να επιδείξουν, τότε ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε 3 εύκολα κι αποτελεσματικά tips, που θα σας κάνουν να αισθάνεστε φανταστικά σε κάθε εποχή.

Οι ειδικοί μιλούν συχνά για τα μεικτά μαλλιά φέρνοντάς τα δίπλα στη μεικτή επιδερμίδα. Όπως υπάρχει μεικτή επιδερμίδα, υπάρχουν και μεικτά μαλλιά. Κι είναι αυτά που παρουσιάζουν κίνηση κι είναι παράλληλα κι ίσια. Ετσι λοιπόν έχουν συμβουλές για να τα διαχειριστείτε, προκειμένου να δείξουν πιο υγιή και λαμπερά.

Αν έχετε ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν μείνετε λίγο

Το κούρεμα

Το πιο σημαντικό όλων είναι να βρείτε ένα κούρεμα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αλλαγές των μεικτών μαλλιών σας, ανάλογα τον καιρό και την υγρασία. Μάλιστα, οι περισσότεροι στην προκειμένου προτείνουν να κουρεύουν αυτού τους είδους μαλλιών στεγνά και φορμαρισμένα.

Η κερατίνη

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για την κερατίνη ως θεραπεία σ’ αυτού του τύπου μαλλιά, που λέγεται ότι κάνει πραγματικά θαύματα, αφού λειαίνει εξαιρετικά την τρίχα. Η κερατίνη είναι γνωστό άλλωστε ότι περιορίζει το φριζάρισμα για τουλάχιστον 3 μήνες.

Οι ανταύγειες

Στο μεταξύ, μια ακόμη ενδιαφέρουσα άποψη είναι εσείς με τα μεικτά μαλλιά, που δυσκολεύονται να κάτσουν όπως θέλετε, να δοκιμάσετε να κάνετε ανταύγειες (σε στρατηγικά σημεία του κεφαλιού) καθώς όπως λέγεται αυτές δημιουργούν μια αίσθηση οφθαλμαπάτης, διευκολύνοντας το τελικό σας hair look.

Τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2022 είναι πανεύκολο να τις πετύχετε μόνη σας στο σπίτι

tip για tip

Το primer μαλλιών είναι must ως προϊόν για εσάς που ανήκετε σ’ αυτό τον τύπο. Λειτουργεί όπως και το primer προσώπου. Το απλώνετε πριν το στέγνωμα και κάνει πιο ομοιόμορφη την υφή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα