Ένα καλοκαίρι γεμάτο λάμψη με αγάπη από την Beatific!

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και μαζί οι πρώτες δειλές σκέψεις που αναζητούν ονειρεμένες παραλίες, βουκαμβίλιες σε ασβεστωμένο φόντο και ζεστά απογεύματα που χάνονται στα μυθικά ηλιοβασιλέματα των νησιών μας. Τελικά οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι όσο μακριά νομίζουμε και η προετοιμασία τους χρειάζεται να ξεκινήσει σιγά σιγά. Για την σωστή οργάνωση θα χρειαστούμε καλοκαιρινή διάθεση και… Beatific!

15 προϊόντα βασισμένα στις πιο σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας τις οποίες ακολουθούν οι δερματολογικές κλινικές του Ομίλου Υγεία, με άρτιες συνθέσεις και αποτελεσματικά συστατικά θα δώσουν στο φετινό καλοκαίρι λάμψη προσφέροντας στην επιδερμίδα μας όλη την απαραίτητη φροντίδα και προστασία που χρειάζεται πριν και κατά την διάρκεια των διακοπών. Επιλέξτε το προϊόν που θα αναδείξει τον πιο όμορφο, νέο, λαμπερό εαυτό σας με έκπτωση 30% και ξεκινήστε να γεμίζετε το νεσεσέρ των διακοπών!

Η προσφορά ισχύει από 15 Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου και από αυτήν εξαιρούνται τα αποκλειστικά Online σετ.

Tα προϊόντα της Beatific διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία και Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr.

Δείτε ακόμα:

H Θεσσαλονίκη «μύρισε» Παρίσι χάρη στο Chanel pop up store

What now? Για ποιο λόγο θα έχουμε συχνότερα την Kim Kardashian στις οθόνες μας;

Μισό λεπτό! Δείτε τι ΔΕΝ πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας

VIDEO: Τα πιο εύκολα κύματα παραλίας σε λίγα λεπτά και με 1 προϊόν

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα