H Θεσσαλονίκη «μύρισε» Παρίσι χάρη στο Chanel pop up store

Το Chanel pop up store είναι ένας μικρός, luxurious παράδεισος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έχει κάνει τα κορίτσια της Αθήνας Rouge… από τη ζήλεια τους. Πρόκειται για 56m2 γεμάτα με τις αρωματικές δημιουργίες και τις συλλογές καλλυντικών της CHANEL. Ένα super chic, χαρούμενο περιβάλλον που μας μετέφερε νοερά στο Παρίσι…

eisodos chanel pop up

Εκεί μπορείτε να βρείτε τους εξειδικευμένους συμβούλους ομορφιάς της Chanel οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

interior chanel pop up

Μέσα από δεκάδες υφές, χρώματα και αρώματα, θα διαλέξετε εκείνα τα Chanel αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη δική σας ομορφιά, το δικό σας χαρακτήρα είτε είστε κλασική είτε πιο μοντέρνα. Το δικό μας highlight; Το AMAZING nail bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πιο de-luxe μανικιούρ από τους ειδικούς της Chanel (δεν γίνεται καλύτερο).

nail bas chanel pop up

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί όμως… στο Chanel pop up store θα ανακαλύψετε μικρούς Beauty θησαυρούς που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού όπως το προϊόν Rouge Double Intensité, ένα υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη. ΕΚέι θα βρείτε και τη limited συλλογή Les Intemporels de Chanel η οποία αποτελείται από μια πενταπλή παλέτα ματιών εμπνευσμένη από την 2.55, την εμβληματική τσάντα του Οίκου. Ναι και τα δύο τα βρίσκετε ΜΟΝΟ στο Chanel pop up store της Θεσσαλονίκης και πουθενά αλλού στον κόσμο!

chanel pop up exclusive

Τέλος –αν δεν σας έφταναν όλα τα παραπάνω- έχετε έναν ακόμη λόγο να θέλετε να επισκεφθείτε τον πιο όμορφο χώρο της Θεσσαλονίκης. Το νέο άρωμα του οίκου Chance Eau Vive βρίσκεται εκεί και σας περιμένει να το μυρίσετε και να επενδύσετε αρωματικά όλες σας τις καλοκαιρινές στιγμές με την ευωδιά του.

chance eau vive

 

Εμείς το λατρέψαμε με τον πρώτο ψεκασμό αλλά όχι, δεν θα σας τα πούμε όλα εδώ για αυτό το υ-πέ-ρο-χο νέο άρωμα. Μείνετε συντονισμένες και αύριο θα σας έχουμε όλες τις πληροφορίες.

chance vive aroma

Όσο για τη δική μας εμπειρία… μπήκαμε περιμένοντας την πολυτέλεια, ανακαλύψαμε την τελειότητα, νιώσαμε πιο όμορφες από ποτέ και φύγαμε νομίζοντας πως τα τακούνια μας θα προσγειωθούν από το εσωτερικό του pop up store απευθείας στο Champs-Élysées.

Το Chanel pop up store βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 22 στη Θεσσαλονίκη και είναι ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00πμ έως τις 21:00μμ και το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310.236.233

Δείτε ακόμα:

What now? Για ποιο λόγο θα έχουμε συχνότερα την Kim Kardashian στις οθόνες μας;

Μισό λεπτό! Δείτε τι ΔΕΝ πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας

Super διαγωνισμός! Το πιο πολυτελές αντηλιακό μπορεί να γίνει δικό σας!

VIDEO: Τα πιο εύκολα κύματα παραλίας σε λίγα λεπτά και με 1 προϊόν

Έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα; Έχουμε την τέλεια σειρά περιποίησης για εσάς

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα