Μισό λεπτό! Δείτε τι ΔΕΝ πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ της παραλίας

Αν άδειαζε κανείς το δικό μου νεσεσέρ παραλίας (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) θα έβρισκε μέσα ακόμα και το χαμένο δισκοπότηρο. Seriously, παίρνω μαζί μου ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αντηλιακά, διαφορετικών SPF και για διαφορετικά σημεία και ναι, τα φοράω όλα! Ωστόσο, μετά από χρόνια κατέληξα στο τι ΔΕΝ πρέπει να παίρνω μαζί μου και το ίδιο πρέπει να κάνετε μαζί. Σας τα εξηγώ παρακάτω όλα.

xtena me megala dontia

ΜΗΝ πάρετε χτένα
Μπορεί να νομίζετε πως χρειάζεστε χτένισμα και μπορεί να ισχύει. Αν όμως βάλουμε σε μια ζυγαριά τη φθορά που επιφέρει η χτένα στα βρεγμένα μαλλιά και το αποτέλεσμα θα σας κάνει να την αφήσετε σπίτι. Τα μαλλιά καταστρέφονται όταν τα χτενίζετε βρεγμένα, πόσο μάλλον αν τα χτενίζετε κάθε φορά που βγαίνετε από το νερό. Καλύτερα με μπερδεμένα και ατημέλητα μαλλιά παρά με 5 τρίχες, no;

tsibidaki fridion

ΜΗΝ πάρετε τσιμπιδάκι φρυδιών
Το φως είναι τέλειο και οι γυρισμένες τρίχες απολαυστικές ΑΛΛΑ! Αφενός θα πάτε στην παραλία με φρύδια και θα φύγετε χωρίς και αφετέρου θα πάθετε μόλυνση αν σκαλίσετε τις γυρισμένες τρίχες σας. Έχω πάθει και τα δύο και κανένα δεν ήταν ωραίο.

bronze goddess

ΜΗΝ πάρετε άρωμα
Σίγουρα θέλετε να μυρίζετε ωραία αλλά το αλκοόλ κάνει πανάδες στον ήλιο! Έχω πάθει και από αυτές. Συνεπώς πάρτε μαζί σας ένα άρωμα χωρίς αλκοόλ, ένα Body mist χωρίς αλκοόλ ή μια κρέμα σώματος… χωρίς αλκοόλ. Μπορείτε και να μην πάρετε τίποτα γιατί πάντα υπάρχει περίπτωση να έρθει λιποθυμία στους συνεπιβάτες σας στο αυτοκίνητο. Το έχουν πάθει οι δικοί μου.

liomena kragion

ΜΗΝ πάρετε κραγιόν
Μπορεί να είναι τέλειο γιατί θα σας κάνει κούκλες και μπορείτε να το βάλετε και στα μάγουλα αλλά μέχρι να το χρησιμοποιήσετε δεν θα υπάρχει. Θα λιώσει στον ήλιο και το χειρότερο: θα μυρίσει άσχημα. Κρίμα να το χαλάσετε. Αφήστε το στο σπίτι.

baby oil

ΜΗΝ πάρετε Baby Oil
Τα είπαμε μια φορά (θυμηθείτε) μην τα ξαναλέμε. Το Baby Oil είναι θαυματουργό για την ενυδάτωση και δεκάδες άλλα πράγματα ΕΚΤΟΣ από το μαύρισμα.

Δείτε ακόμα:

Ποτέ δεν είναι αργά: Τέλειες κρέμες αδυνατίσματος express

Αυτές οι κρέμες θα σώσουν το δέρμα σας

#IceCreamNails: Μανικιούρ από το instagram με θέμα τα παγωτά!

Αυτός είναι ο ορός που χρησιμοποιεί η Uma Thurman

Αυτό είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα