Διασημότητες απειλούν να επαναφέρουν τα λεπτά φρύδια ως hot τάση. Αλήθεια, τώρα;
photos by instagram.com/bellahadid/

Κι όμως, είναι αλήθεια! Εντοπίστηκαν διασημότητες που επιδεικνύουν τα λεπτά φρύδια τους, θέλοντας να τα επαναφέρουν στο προσκήνιο ως μια hot τάση. OMG!

Προσωπικά, με πιάνει σύγκρυο και μόνο που επιστρέφει η εικόνα υπέροχων γυναικών που ξεσπούν στα φρύδια τους, αφαιρώντας χρόνια κι εκφραστικότητα από το πρόσωπό τους. Mα την ομορφιά μας, γιατί;

Ημουν μία απ’ αυτές που δοκίμασα και υιοθέτησα τα λεπτά φρύδια, τότε στα ’90s. Λεπτά φρύδια που έκαναν combo με τις τεράστιες βάτες. Οποτε κι αν κοιτάξω τις τότε φωτογραφίες δεν βρίσκω τίποτα το διασκεδαστικό κι ωραίο στο βλέμμα. Σα να κάποιος να ήθελε να αφαιρέσει όλη τη δυναμική απ’ αυτό…

H αλήθεια είναι ότι οι τότε λεπτές γραμμές πάνω από τα μάτια επηρέασαν όσο τίποτα άλλο το συναίσθημα που έβγαζε το πρόσωπο. Παρατηρώ λοιπόν το φαινόμενο της επαναφοράς τους στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και αναρωτιέμαι γιατί, ενώ διαβάζω δεξιά κι αριστερά ότι το πάλαι ποτέ (και καθόλου καλόγουστο) trend επανέρχεται, καθώς διασημότητες έχουν ξεκινήσει δοκιμές αραίωσης των φρυδιών τους με τους millenials να προσεύχονται να μην συμβεί κάτι τέτοιο!

Στο μεταξύ, αφήνω εδώ να βρίσκονται οι διασημότητες που όλο το 2021 φαίνεται να έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος για τα λεπτά φρύδια. Η όποια απόφαση στη συνέχεια είναι δική σας…

Bella Hadid

Μπορεί η πανέμορφη περσόνα που παίζει με την εικόνα της να έχει λεπτά φρύδια για να μπορεί να κάνει μ’ αυτά στις όποιες φωτογραφήσεις ό,τι θέλει. Oχι; (Lol)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid)

Jazzelle Zanaughtti

Το μοντέλο που σαρώνει στα social με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, ζωγραφίζει συχνά μια γραμμή στα ξυρισμένα της φρύδια!

Οι makeup artists ανά τον κόσμο έχουν ξεκινήσει μεγάλο depate για το θέμα “λεπτά φρύδια” και λέγεται ότι πιστώνουν την επιστροφή τους τόσο στην πανδημία, όσο και στην έξτρα δημιουργική τοποθέτηση της εποχής. Κάποιο άλλοι, ειδήμονες στο χώρο, φωνάζουν ότι αυτό έρχεται να τονίσει την επιστροφή της drag κοινότητας στα καθημερινά.

FKA twigs

Κι εδώ η καλλιτέχνιδα δημιουργεί τα λεπτά φρύδια (σβήνοντας απαλά τα φυσικά δικά της), ανάλογα το ρόλο που θέλει να παίξει στις μουσικές της εμφανίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FKA twigs (@fkatwigs)

Barbie Ferreira

Οι εμφανίσεις της με λεπτά φρύδια σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά ωστόσο τα κομποζάρει με έντονα smoky eyes, προκαλώντας αίσθηση μ’ αυτή την τοποθέτησή της.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα