Αυτό είναι το πιο τέλειο hack για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

photo by instagram/ophelia_zc

Τώρα που μπαίνετε σιγά σιγά σε ρυθμούς καθημερινότητας και θέλετε το μακιγιάζ σας να μένει στη θέση του καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, το TikTok έρχεται για ακόμη μια φορά να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία αυτή. Μια beauty creator υπόσχεται ότι έχει βρει την κατάλληλη ρουτίνα μεικαπ για να μένει αψεγάδιαστο όλη μέρα.

Η Milly, ή αλλιώς milly_chan για τους followers της, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok που μοιραζόταν τη ρουτίνα μεικαπ της που της προσφέρει το πιο λαμπερό αποτέλεσμα κι εννοείται με σούπερ διάρκεια. 

@milly__chansmooth as a baby’s 🍑 ##fyp ##makeup ##foundationroutine♬ original sound – Megan maguire

Αρχικά, προετοιμάζει την επιδερμίδα της απλώνοντας λίγο primer. Στη συνέχεια, αναμειγνύει  μεικαπ με concealer και ψεκάζει μ’ ένα σταθεροποιητικό σπρει το μείγμα. Το ίδιο σπρει το περνάει και στο πρόσωπό της. Έπειτα μ’ένα σφουγγαράκι περνάει το μείγμα που έχει φτιάξει στην επιδερμίδα της, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις. Συμπληρώνει concealer, ψεκάζει με σταθεροποιητικό σπρέι και μετά το εφαρμόζει ξανά κάτω από τα μάτια. Τέλος, για να επιτευχθεί η τέλεια ομοιομορφία παίρνει ένα καθαρό σφουγγαράκι και ταμπονάρει ξανά το πρόσωπό της. Αυτό είναι ένα τέλειο hack που έμαθε από makeup artists. 

Η Milly προτείνει να τοποθετήσετε πούδρα μόνο στο σαγόνι, το μέτωπο και κάτω από τα μάτια. Για το υπόλοιπο πρόσωπο θα λειτουργήσει ως σετάρισμα το ρουζ, το bronzer και το highlighter. “Χρησιμοποιώντας λιγότερη πούδρα, το μακιγιάζ σας φαίνεται περισσότερο φυσικό”, λέει. Απλώνει το ρουζ, το bronzer και το highlighter της και ολοκληρώνει τη ρουτίνα μακιγιάζ της ψεκάζοντας κι άλλο σταθεροποιητικό σπρέι και το βοηθά να στεγνώσει με τον πιο cute μικρό ανεμιστήρα. Προτείνει να επαναλάβετε το τελευταίο βήμα του σταθεροποιητικού σπρέι δύο φορές και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.