Θέλετε να φρεσκάρετε τις μπούκλες σας, ανάμεσα στα λουσίματα; Εδώ είστε!

Όσες έχετε σγουρά μαλλιά ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσετε τις μπούκλες σας ζωηρές κι ανάλαφρες χωρίς να λούζεστε κάθε δύο μέρες. Οι καιρικές συνθήκες, η έντονη γυμναστική, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι να χρειαστεί να λούσετε τα μαλλιά σας και να αναζωογονήσετε τις μπούκλες σας. Γι’ αυτό λοιπόν συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες συμβουλές για να διατηρήσετε τις μπούκλες σας φρέσκες ανάμεσα στα λουσίματα.

Όσο περισσότερη ενυδάτωση έχουν τα μαλλιά σας, τόσο περισσότερο τέλειες θα είναι οι μπούκλες σας. Οι μπούκλες βρίσκονται στην πιο απαλή τους κατάσταση όταν είναι βρεγμένες, οπότε το να απλώσετε τα προϊόντα περιποίησης τους όσο είναι ακόμα νωπές θα σας βοηθήσει να τις διατηρήσετε ελαστικές για περισσότερο.

Το ιδανικότερο για συναρπαστικές μπούκλες, που έχουν κίνηση και νεύρο είναι να χτενίσετε τα μαλλιά σας μόνο ενώ είστε στο ντους κι αφού έχετε περάσει condiotioner. Μετά, αποφύγετε τη χρήση βούρτσας και περάστε τα προϊόντα styling τσαλακώνοντας τα μαλλιά σας κι αφήνοντας να στεγνώσουν φυσικά.

Τέλος, όταν έχετε ήδη εφαρμόσει προϊόντα styling στα μαλλιά σας και θέλετε να φρεσκάρετε τις μπούκλες σας μέσα στη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν σε μορφή σπρέι. Καλό θα είναι αυτό το προϊόν να περιέχει νερό ώστε όταν το χρησιμοποιήσετε να γίνει εύκολα ένα με τις μπούκλες σας. Σε περίπτωση πάλι, που έχετε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, αλλά με λεπτή τρίχα προτιμήστε τη χρήση ενός αφρού για όγκο ώστε να σχηματίσετε ακόμη καλύτερα τις μπούκλες σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα