Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας
Λαμπερό μακιγιάζ
Credit: Jesshunt2/Instagram

Το ρουζ είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ τόσο των επαγγελματιών makeup artists όσο και εμάς των ερασιτεχνών. Μια δόση χρώματος στα ζυγωματικά μπορεί να δώσει άλλο αέρα στην επιδερμίδα κάνοντάς την να δείχνει φρέσκια και νεανική. Και ενώ υπάρχουν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του ρουζ, ένας νέος τρόπος έχει κλέψει την παράσταση στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok: η τεχνική του “L-shaped” ρουζ.

Τα βήματα για την εφαρμογή της τεχνικής του “L-Shaped” ρουζ

  1. Προετοιμασία του δέρματος
  2. Διαμόρφωση του “L”
  3. Εφαρμογή του ρουζ
  4. Ανάμειξη και φινίρισμα

Προετοιμασία του δέρματος

Πριν ξεκινήσουμε με την εφαρμογή του ρουζ, είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας. Εφαρμόζουμε την κατάλληλη περιποίηση, βάση, primer ματιών και άλλα προϊόντα της αρεσκείας μας για να δημιουργήσουμε έναν ομοιόμορφο και λαμπερό καμβά.

Η τεχνική του “L-Shaped” ρουζ

Σύμφωνα με την τεχνική αυτή τοποθετούμε τα δάχτυλά μας σε σχήμα “L” πάνω στο πρόσωπό μας, με τον αντίχειρα στο κάτω μέρος της μύτης και τον δείκτη να δείχνει προς τα επάνω, προς το φρύδι. Το ρουζ εφαρμόζεται στο μέρος των ζυγωματικών που βρίσκεται μέσα στο σχήμα του “L”.

Εφαρμογή του ρουζ

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρουζ σε μορφή κρέμας, πούδρας ή και τα δύο για αυτή την τεχνική. Ξεκινάμε με τον σχηματισμό του “L” και το ‘γέμισμα’ με το ρουζ και συνεχίζουμε με απαλές κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω.

Ανάμειξη και φινίρισμα

Μετά την εφαρμογή του ρουζ, κάνουμε καλό blending με το κατάλληλο πινέλο για να δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με την προσθήκη highlighter για να ολοκληρώσουμε το look μας.

Ακολουθώντας αυτή την απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική, μπορούμε να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά του προσώπου μας και να προσθέσoυμε μια δόση υγείας και λάμψης στο μακιγιάζ μας.

@letiziamarcondes

viral make up hack for perfect blush placement 💞✨ if you don’t know where to put blush try this “L” shape blush technique and let me know! #pinkblush #diorblush #viralmakeup

♬ I NEED A BIG BOYYY – 𝓚✧
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα