Αυτό είναι το πιο περίεργο beauty tip που υπάρχει για να αποκτήσετε πιο γεμάτα φρύδια

Jim Spellman/Getty Images

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχουν αμέτρητα περίεργα tips & tricks ομορφιάς εκεί έξω. Άλλα είναι απλά τρελά και δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, άλλα είναι σχεδόν επικίνδυνα και άλλα είναι weird και ταυτόχρονα genius.

Ένα από αυτά που ανήκουν στην τελευταία κατηγορία είναι και το παρακάτω, το οποίο υπόσχεται να κάνει τα φρύδια σας να γίνουν πιο γεμάτα.

Τα καλά νέα είναι πως για να δοκιμάσετε αυτό το tip δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ, αφού αποκλείεται να μην έχετε ήδη… σκόρδα στην κουζίνα σας. Ναι, καλά καταλάβατε, θα χρειαστείτε μερικά σκόρδα για να το εφαρμόσετε, φέρνοντας μας στα κακά νέα, που δεν είναι άλλα από την όχι τόσο ευχάριστη μυρωδιά που θα αναδύετε.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τρίβετε επάνω στα φρύδια σας μία σκελίδα σκόρδου για 2 με 3 βδομάδες, μία διαδικασία που θα ενεργοποιήσει τους θύλακες και θα ενισχύσει την ανάπτυξη των τριχών στη συγκεκριμένη περιοχή. Φροντίστε μόνο να το κάνετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε, για να μην έρθετε σε επαφή με κανέναν!