Τα Mango μας δείχνουν τον πιο chic τρόπο για να φορέσουμε ένα κοτλέ παντελόνι τον χειμώνα του 2020

Είναι το κομμάτι που θα βρείτε σίγουρα στη ντουλάπα της μητέρας σας και το πιο πιθανό είναι πως θα το έχει από τη δεκαετία του ’70. Πέρσι, έκανε την εμφάνιση του στις συλλογές των σχεδιαστών και στα street style looks των κοριτσιών της μόδας και μας έκανε να εκτιμήσουμε για ακόμα μία φορά τις 70s τάσεις. Ο λόγος για το corduroy ή κοτλέ.

Φέτος τον χειμώνα λοιπόν, τα κοτλέ υφάσματα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, κάνοντας μας να ψάχνουμε να βρούμε τον πιο κομψό τρόπο για να υιοθετήσουμε αυτό το fashion trend.

Η απάντηση που ψάχνουμε ήρθε από τη νέα συλλογή των Mango για τον χειμώνα του 2020. Συγκεκριμένα, είδαμε το editorial μόδας του brand και από όλες τις φωτογραφίες ξεχωρίσαμε αυτή που μας δείχνει τον πιο chic τρόπο για να φορέσουμε ένα κοτλέ παντελόνι.

Το fashion brand μας προτείνει να προσθέσουμε στη συλλογή μας ένα κοτλέ παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις και να το συνδυάσουμε με πλεκτά πουλόβερ σε μπεζ και ζαχαρί αποχρώσεις. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε αυτό το look όμως δεν είναι άλλος από την επιλογή των παπουτσιών. Τα Mango λοιπόν μας προτείνουν να το συνδυάσουμε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες, ένα εξίσου top trend για τον χειμώνα του 2020.

Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τοποθετήστε το κοτλέ παντελόνι σας μέσα από τις μπότες. Έτσι θα μοιάζετε με πραγματικό western girl.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα