Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τα ιδανικά παπούτσια για τις χειμερινές βραδινές μας εξόδους

Instagram @athinao1konomakou

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είτε είναι οι κλασικές και αγαπημένες μας μαύρες γόβες είτε ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνα ankle boots, είναι σίγουρο πως μπορούν να κάνουν μία μας εμφάνιση να αναβαθμιστεί και εμείς να νιώθουμε πιο όμορφες και θηλυκές από ποτέ.

Φέτος τον χειμώνα βέβαια, υπάρχει ένα shoe trend, το οποίο πρόκειται να υιοθετήσουμε οι περισσότερες γυναίκες και είναι ιδανικό για τις βραδινές μας εξόδους. Ο λόγος για τις δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες, οι οποίες είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μπορούμε να βρούμε μάλιστα στα καταστήματα ψηλοτάκουνες μπότες με τετράγωνο τακούνι ή με στιλέτο, ανάλογα με την προτίμηση μας.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα μας έπεισε πως χρειαζόμαστε ένα τέτοιο ζευγάρι παπουτσιών στη συλλογή μας. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημιούργησε ένα πολύ chic βραδινό look, συνδυάζοντας μία mini φούστα και ένα blazer σε καρό μοτίβο και γήινες αποχρώσεις με ένα silk floral πουκάμισο και μαύρη δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

Ακόμα και αν είχαμε κάποιες αμφιβολίες για το εάν αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες, τώρα είμαστε σίγουρες.

NDP Photo Agency