Κοκέτα Καουμπόισσα: Πώς θα υιοθετήσουμε τη νέα τάση
Η Bella Hadid με καουμπόικο look
Credit: Bella Hadid/Instagram

Μπορεί να γυρίσαμε στις πόλεις, η επιστροφή αυτή όμως δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ πιο γλυκιά, καθώς η τάση της χαριτωμένης κοκέτας καουμπόισσας κατακτά τη μόδα. Το trend, εμπνευσμένο από τον κόσμο της εξοχής και του καουμπόικου στιλ, φέρνει μια ανανεωμένη θηλυκότητα στην κλασική αισθητική του country. Από τη Beyoncé μέχρι τη Bella Hadid, οι διάσημες γυναίκες είναι στο προσκήνιο αυτής της τάσης, δίνοντας έμφαση στο γλυκό, κοριτσίστικο στοιχείο αλλά και στο παραδοσιακό καουμπόικο στιλ.

Οι εκπρόσωποι της τάσης

Η Beyoncé, η Kacey Musgraves και η Bella Hadid είναι μερικά από τα πρόσωπα που ηγούνται αυτής της τάσης. Η Beyoncé αναβαθμίζει το κλασικό καουμπόικο στιλ με πλατινέ μαλλιά και φωτεινά χρώματα, ενώ η Kacey Musgraves προτιμά τα λεπτά υφάσματα και τα αέρινα χρώματα. Η Bella Hadid από την άλλη, επιδεικνύει ένα πιο ατίθασο, αλλά εξίσου γοητευτικό στιλ, με έμφαση σε λεπτομέρειες όπως τα off-the-shoulder τοπ και τα λουλουδένια στοιχεία.

Τι είναι η κοκέτα καουμπόισσα

Η τάση αυτή είναι περισσότερο μια διάθεση παρά ένα συγκεκριμένο look. Επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που θα μπορούσε να φοράει η Dolly Parton, δημιουργούμε μια αίσθηση γλυκύτητας και θηλυκότητας. Τα βολάν, τα lace-up, τα φρου-φρου και οι καουμπόικες μπότες είναι κάποια από τα κύρια στοιχεία αυτού του στιλ.

Πώς θα υιοθετήσετε τη τάση

Για όσες θέλουν να δοκιμάσουν αυτήν την τάση, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουν. Από κλασικά κομμάτια όπως καουμπόικες μπότες και αέρινα φορέματα με βολάν, μέχρι πιο σύγχρονα στοιχεία όπως αξεσουάρ με φιόγκους και μπαλαρίνες, η τάση της κοκέτας καουμπόισσας είναι προσβάσιμη για όλες. Το μυστικό είναι να μπλέκετε στοιχεία της κοριτσίστικης αισθητικής με τα πιο «άγρια» του western style. Δύο αντίθετοι μεταξύ τους κόσμοι, αλλά απολύτως ταιριαστοί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα