Γιώργος Μαζωνάκης: Ο λόγος της διαμάχης με την αδελφή του – Πώς έφτασαν στα δικαστήρια
Γιώργος Μαζωνάκης - Βάσω Μαζωνάκη
Credit: Giorgos Mazonakis Official, Vaso Mazonaki/Instagram

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τα «έσπασε» με την πολυαγαπημένη του αδελφή Βάσω και επί σειρά ετών μάνατζέρ του, φτάνοντας στο σημείο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της στα δικαστήρια του Πειραιά.

Η είδηση του χωρισμού των δρόμων τους έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Θεόδωρος Μαντάς και Συνεργάτες που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του 52χρονου δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή. Οι νομικοί εκπρόσωποι ανακοίνωσαν πως είναι σε μείζονα αντιδικία που αφορά τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμόδιων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον τον λόγο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, Sύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια Μαζωνάκη αφορά τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο στην οποία συμμετέχουν, με τον ερμηνευτή να ακολουθεί τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να διασφαλίσει ότι του ανήκει.

Η δικαστική συζήτηση

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη κατά της αδελφής του συζητήθηκε προχθές ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, το οποίο θα αποφανθεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα γίνει δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του τραγουδιστή.

Αμέσως μετά την είδηση τα βλέμματα στράφηκαν στη Βάσω Μαζωνάκη, η οποία ήταν επί σειρά ετών στενή συνεργάτιδα και μάνατζέρ του. Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη στις εξόδους και τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram κατακλυζόταν μέχρι πρόσφατα με φωτογραφίες της ίδιας μαζί με τον αδελφό της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η αντίστροφη μέτρηση στις σχέσεις του Γιώργου και της Βάσως άρχισε την περασμένη εβδομάδα με αφορμή πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας στο έγκριτο περιοδικό «Down Town» Κύπρου για διάρρηξη στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, στη Βούλα. Αυτό φαίνεται πως ήταν η κορυφή του παγόβουνου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διέψευσε την πληροφορία  και λίγα 24ωρα μετά προσέφυγε κατά της αδελφής του για να διασφαλίσει την περιουσία του.

«Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο»

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που μαλώνουν τα αδέλφια για τα οικονομικά. Στην χθεσινή (23/5) εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε στενό πρόσωπο του τραγουδιστή, το οποίο ανέφερε:

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015. Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί.

Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα