Η Kim Kardashian λανσάρει σουτιέν με ενσωματωμένες θηλές και δημιουργεί αντιδράσεις
Credit: Skims/Instagram

Η ανάπτυξη του φεμινιστικού κινήματος έχει φέρει αλλαγές που αφορούν βαθιά ριζωμένες κοινωνικές αντιλήψεις. Και ένα από αυτά τα θέματα είναι η απελευθέρωση της γυναικείας θηλής. Δεν είναι πια ταμπού, αλλά ένα θεμελιώδες δικαίωμα. Αυτή η αλλαγή δείχνει την ανάγκη μας για πρόοδο και την επιθυμία μας για ισότητα και αυτονομία.

Με τη νέα της συλλογή η Kim Kardashian απενοχοποιεί τη γυναικεία φύση. Παράλληλα παίρνει θέση στηρίζοντας το περιβάλλον και την προστασία του.

Η νέα συλλογή της Kim: Τάση ή επανάσταση;

Η Kim Kardashian παρουσίασε την τελευταία της συλλογή σουτιέν. Μια συλλογή που σχεδίασε με βασική σκέψη την απελευθέρωση της γυναικείας θηλής. Η νέα σειρά, με τον εμβληματικό τίτλο “Skims Ultimate Nipple Bra”, δημιουργεί μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, προάγοντας την έννοια της θηλυκότητας χωρίς τις παραδοσιακές «σεμνότυφες» αντιλήψεις.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός της κίνησης

Η Kim Kardashian δήλωσε ότι το 10% των εσόδων θα τα προσφέρει στον οργανισμό One Percent for the Planet. Με την πρωτοποριακή της κίνηση στηρίζει με αυτόν τον τρόπο δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος. Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρησή της αντικατοπτρίζει μια συνειδητοποιημένη προσπάθεια να συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη και προστασία του πλανήτη.

Οι αντιδράσεις του κόσμου

Τα nipple bra διχάζουν και ξεσηκώνουν αντιδράσεις. Κάποιοι θεώρησαν την κίνηση εξαιρετικά προκλητική κι άλλοι ως ένα επιπλέον βήμα προς την αποδοχή της φυσικής μας εικόνας.

Η Kim Kardashian πάντως για άλλη μια φορά κατάφερε να βρεθεί στο κέντρο των συζητήσεων. Παράλληλα με την αυτοπροβολή της, στέκεται ξεκάθαρα υπέρ της ισότητας και της αυτοδιάθεσης του σώματος. Κι έτσι, ενισχύει και την ανάγκη για προστασία του πλανήτη και της φύσης μας. Δεν το λες κακό…!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα