Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση ως δουλειά μου λείπει» – Δεν απέκλεισε επιστροφή της
Credit: xristinalampiri/Instagram

Για την πολύχρονη απουσία της από την τηλεόραση μίλησε η Xριστίνα Λαμπίρη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως εκμυστηρεύτηκε “η τηλεόραση, ως δουλειά μου λείπει”.

«Να δω εκπομπή και να πω “α, να ήμουν εκεί”, σπάνια μου έχει συμβεί. Διότι, έχω την εντύπωση ότι ως τηλεθεάτρια τα βλέπω τα πράγματα πολύ πιο άγρια και λέω “ευτυχώς που δεν είμαι”. Και παλιά ήταν, αλλά τα έφερνα στα μέτρα μου», τόνισε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Έχω φτάσει 2-3 φορές να πιω νερό για πράγματα που άξιζαν να συζητηθούν. Για διάφορους λόγους που δεν ευθύνομαι εγώ δεν καταφέραμε να έχουμε ολοκλήρωση της συνεργασίας. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Ταράζομαι τη στιγμή που συμβαίνει αλλά οκ, είμαι πάλι ήρεμη, γυρίζω στην καθημερινότητά μου».

Αναφερόμενη στις προτάσεις που έχει δεχτεί για την τηλεόραση είπε: «Είχε ακουστεί η πρόταση project manager σε εκπομπή. Επειδή είμαι συγκεντρωτικός άνθρωπος, αν αποφάσιζα να γυρίσω στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, στις συγκεκριμένες συνθήκες που μου προτάθηκαν, θα έπρεπε να είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έχω τώρα αυτήν την πολυτέλεια του χρόνου. Το timing δεν ήταν 10/10 αλλά εδώ είμαστε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα