Χρυσός ή ασήμι; Τι κοσμήματα να επιλέξετε ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας
Χρυσά κοσμήματα
Credit: Tamara Kalinic/Instagram

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η ανάγκη μας για λαμπερά κοσμήματα αυξάνει. Ποια όμως κοσμήματα ταιριάζουν καλύτερα με το στιλ σας; Είναι τα χρυσά ή τα ασημένια πιο κομψά; Τελικά η επιλογή κοσμημάτων δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Ωστόσο η επιλογή μας έχει να κάνει με την απόχρωση των μαλλιών μας.

Γιατί η απόχρωση των μαλλιών είναι σημαντική;

Τα κοσμήματα δεν είναι απλώς αξεσουάρ. Είναι items που όταν τα επιλέγουμε σωστά, τότε ενισχύουν την ομορφιά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Όλες μπορούμε να φορέσουμε τα πάντα, είναι βέβαιο. Υπάρχουν όμως μερικά μυστικά που θα μας δείξουν πώς το κάθε μέταλλο ταιριάζει καλύτερα με συγκεκριμένες αποχρώσεις.

Επιλέγοντας κοσμήματα ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών

Κοσμήματα για ξανθιές

Οι ξανθιές έχουν το πλεονέκτημα της φωτεινής εμφάνισης και τα ασημένια και λευκόχρυσα κοσμήματα αποτελούν ιδανικές επιλογές. Τα λευκόχρυσα με πέτρες σε πράσινες και μωβ αποχρώσεις δε, δημιουργούν ένα ακόμα πιο μοναδικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Κοσμήματα για καστανές

Οι καστανές, επειδή έχουν ζεστή απόχρωση, τους ταιριάζουν καλύτερα τα χρυσά κοσμήματα. Οι ροζέ χρυσοί τόνοι και οι πολύχρωμες πέτρες όπως τα σμαράγδια προσθέτουν έναν αέρα πολυτέλειας και αξεπέραστης γοητείας, ο οποίος κολακεύει κάθε επιδερμίδα.

Κοσμήματα για μελαχρινές

Οι μελαχρινές ξεχωρίζουν με ασημένια κοσμήματα που προσθέτουν διακριτική λάμψη. Οι πέτρες σε μπλε και μοβ αποχρώσεις ενισχύουν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση των μαύρων μαλλιών. Το ασήμι δημιουργεί το πιο έντονο κοντράστ.

Στον κόσμο της μόδας, η προσωπικότητα και οι προτιμήσεις σας καθορίζουν και το τελικό στιλ. Τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος έκφρασης και ανάδειξης της δικής σας ομορφιάς. Με τη σωστή επιλογή, μπορούν να γίνουν το… κερασάκι στην κορυφή του εορταστικού σας στιλ. Και θα αναδείξουν τη λάμψη και τη γοητεία σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα