Χρυσά Κορίτσια: Πώς να υιοθετήσετε την τάση φορώντας stud σκουλαρίκια
Credit: Hailey Bieber/Instagram

Στη μόδα, τα ρούχα, τα αξεσουάρ και οι τάσεις είναι αναπόφευκτα κυκλικές. Όπως λένε, τίποτα δεν είναι πραγματικά νέο κάτω από τον ήλιο. Έτσι, δεν μας εκπλήσσει που και η δεκαετία του ’80 επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της μόδας, φέρνοντας μαζί της την πολυτέλεια, τον μαξιμαλισμό και… τα golden girls που τόσο αγαπήσαμε!

Γιατί τα αποκαλούμε «Χρυσά Κορίτσια»;

Τα Χρυσά Κορίτσια των ’80s, από τη δημοφιλή κωμική σειρά, αποτελούν ακόμα πηγή έμπνευσης. Το στιλ τους ήταν γεμάτο χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά μεγάλα κοσμήματα. Γενικότερα όμως, ανεξάρτητα από την ηλικία, οι γυναίκες της εποχής εκείνης δεν φοβούνταν να προκαλέσουν με τα αξεσουάρ τους, και τα κοσμήματα ήταν η καρδιά αυτής της υπερβολικής πολυτέλειας. Ο χρυσός και η υπερβολή ήταν must! Και μπορεί τα Golden Girls να αποτελούσαν το πρότυπο των γυναικών των ’80s, η επιρροή τους όμως συνεχίζει να αγγίζει ακόμη και τη σύγχρονη μόδα.

The Stud Trend

Αν ψάχνετε για το αξεσουάρ που θα δώσει ζωή στο στιλ σας αυτήν τη σεζόν, τα stud σκουλαρίκια είναι η απάντηση. Αυτά τα κοσμήματα είναι το must-have της 80s τάσης και των χρυσών κοριτσιών και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Πρόκειται για σκουλαρίκια με εντυπωσιακά μεγάλα και πλούσια σχέδια που συνήθως μοιάζουν με κουμπιά (όχι μικρά κρικάκια σε στιλ 90s και φυσικά όχι διακριτικά σχέδια!) που αναδεικνύουν την προσωπικότητά και δίνουν μια δόση λάμψης σε κάθε εμφάνιση. Πολλές φορές μάλιστα, θα τα δείτε συνδυασμένα με πέρλες ή πολυτελείς πέτρες. Αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει σε ποια τάση αναφερόμαστε, ας μιλήσουμε με celebrities.

Τα stud σκουλαρίκια πολλές αγάπησαν! Η Hailey Bieber και η Kylie Jenner είναι μερικές μόνο από τις διάσημες λάτρεις του μαξιμαλισμού των ’80s που τα φορούν συνεχώς σε grande αλλά και πιο καθημερινές περιστάσεις. Και γιατί όχι άλλωστε! Είναι μεγάλα, φανταχτερά και έτοιμα να κλέψουν την παράσταση και συνδυάζονται τέλεια ακόμα και με το πιο απλό τζιν και λευκό t-shirt.

Η επιστροφή της πολυτέλειας

Μετά από χρόνια διακριτικών σχεδίων, η τάση επιστρέφει στη μεγάλη, εντυπωσιακή μορφή της. Με την επιρροή των ’80s να είναι εμφανής σε πολλά μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως  Saint Laurent και Bottega Veneta, δεν μπορούμε παρά να υιοθετήσουμε τις πιο δραματικές και μαξιμαλιστικές τάσεις και φυσικά να φορέσουμε τα stud σκουλαρίκια. Να δείτε που δεν αργούν οι μέρες που θα δοκιμάσουμε μέχρι και την περμανάντ!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα