Τατιάνα Μπλάτνικ: Μια γεύση Ελλάδας – ένα βιβλίο συνταγών και αναμνήσεων, πολιτισμού και αισθημάτων
Με τον σύζυγό της πρίγκηπα Νικόλαο στη Γερμανία για την προώθηση του βιβλίου της. Photo by Gisela Schober/Getty Images

Το βιβλίο, όπως η Τατιάνα Μπλάτνικ αναφέρει στο site της αντιπροσωπεύει μια συλλογική, φιλανθρωπική προσπάθεια μεταξύ της ιδίας, της συγγραφέα Diana Farr Louis και της ΜΚΟ Boroume (Μπορούμε) με έδρα την Αθήνα, της μοναδικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης στην Ελλάδα αφιερωμένη στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού.

Aπό την παρουσίαση της γερμανικής έκδοσης του βιβλίου

Μαζί φέρνουν πάνω από 40 γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις αγαπημένες τους συνταγές και αναμνήσεις για να δώσουν ζωή στην προσωπική τους σχέση με αυτή την όμορφη μεσογειακή χώρα και να ρίξουν φως στην πολύπλευρη απήχησή της.

Οι ιστορίες και οι συνταγές τους, εικονογραφημένες από εκπληκτικές φωτογραφίες, θα σας δώσουν μια πραγματική εκτίμηση της ελληνικής κουζίνας, των πανάρχαιων παραδόσεων και μιας συναρπαστικής σύγχρονης κουλτούρας. Αυτό το βιβλίο αντιπροσωπεύει μια συλλογική προσπάθεια νέων, παθιασμένων ανδρών και γυναικών αφοσιωμένων στο να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των αγωνιζόμενων Ελλήνων.

Η λίστα των συντελεστών περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως η Arianna Huffington, ο Jim Gianopulos της 20th Century Fox, οι συγγραφείς Margaret Atwood, Victoria Hislop και Sofka Zinovieff, ο μαέστρος Zubin Mehta, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς Bob Costas και Νίκος Αλιάγας, ο φωτογράφος Robert McCabe, οι ηθοποιοί Rita Dukaki και Oly. επιχειρηματίες σχεδιασμού και τροφίμων όπως οι Carole Bamford, Dan and Dean Caten, Tatiana Casiraghi. σεφ Michel Roux, Nobu Matsuhisa, Cat Cora.

Η συνάντησή της πριν από λίγες ημέρες με τον Nobu Matsuhisa.

Μάλιστα με τον Νοbu Matsuhisa η πριγκίπισσα Τατιάνα έχουν στα σχέδια τους ένα πολύ ωραίο πλάνο.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκαν, όπως ανέφερε στον λογαριασμό της στο instagram η HRH Tatiana of Greece.

“Λένε ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος εμφανίζεται ο δάσκαλος. Ευχαριστώ @therealnobu που εμφανίστηκες αυτό το Σαββατοκύριακο και που μοιράζεσαι τόσες πολλές γνώσεις σου. Το κέφι σας για ζωή, η σοφία, η ενέργεια και η θετικότητά σας είναι μεταδοτικά. Ανυπομονώ για την Ιαπωνία, για να εξερευνήσετε τις ρίζες σας, ενώ θα φέρετε σύντομα μια μικρή γεύση από την Ελλάδα! Αιώνια ευγνώμων για τον χρόνο που περάσαμε μαζί”.

O Matsuhisa επιβεβαίωσε ασφαλώς την είδηση και την πριγκίπισσα Τατιάνα, μέσω του δικού του προφίλ:

Η φίλη μου @tatianablatnik είναι Έλληνίδα και εργάζεται για να διαδώσει τον ελληνικό πολιτισμό και τα ελληνικά συστατικά στον κόσμο. Σχεδιάζουμε ένα δείπνο συνεργασίας με ελληνικά υλικά στο NOBU Tokyo για την επόμενη χρονιά. @tatianablatnik #greece #japan

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα