Πρίγκιπας Harry: Στα βήματα της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ 21 χρόνια μετά
O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δίνουν το "παρών" στους Invictus Games στο Ντίσελντορφ
Photo by Karwai Tang/WireImage

Ο πρίγκιπας Harry συμμετείχε σε μια παράδοση, όπως ακριβώς έκανε και η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, δύο δεκαετίες πριν.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, πραγματοποιούν επίσκεψη στον Καναδά τιμώντας τους επόμενους Αγώνες Invictus. Το 2025 θα γίνουν στο Βανκούβερ και το Γουίστλερ. Ο Harry, πρώην λοχαγός του βρετανικού στρατού, ίδρυσε το τουρνουά για τραυματίες και ασθενείς στρατιωτικούς και βετεράνους το 2014.

Με αφορμή την παρουσίας τους στη χώρα, το ζευγάρι έδωσε το “παρών” σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου. Ο Harry, σύμφωνα με το τελετουργικό πέταξε το πακ στον αγώνα των Vancouver Canucks με τους San Jose Sharks.

Αυτήν την παράδοση είχε ακολουθήσει και η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ πριν από 21 χρόνια. Η μονάρχης έκανε 11ημερη περιοδεία στον Καναδά για το Χρυσό Ιωβηλαίο της. Στις 6 Οκτωβρίου 2002 έριξε το πακ στον αγώνα των Canucks και των Sharks στο Βανκούβερ.

Ο θρύλος του χόκεϊ Wayne Gretzky παρέδωσε στη βασίλισσα το τελετουργικό πακ. Το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές όταν η βασίλισσα το έριξε στον πάγο. Στη συνέχεια κάθισε στο βασιλικό θεωρείο για να απολαύσει την πρώτη περίοδο του αγώνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα