Πριγκίπισσα Charlene: Πιστό αντίγραφο η κόρη της, πριγκίπισσα Gabriella
η βασιλική οικογένεια του Μονακό
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Οικογενειακή… πριγκιπική υπόθεση η εθνική γιορτή του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Charlene, πόζαραν με τα δίδυμά τους, Jacques και Gabriella, για να τιμήσουν αυτήν την ημέρα.

Στους εορτασμούς συμμετείχαν τρεις γενεές της πριγκιπικής οικογένειας. Εκτός από τον ίδιο τον Αλβέρτο, παρούσες ήταν οι αδελφές του Caroline, πριγκίπισσα του Ανόβερο, και Stephanie.

Το Μονακό γιόρτασε την Κυριακή την εθνική του ημέρα. Απέτισε τιμή στην εκατονταετηρίδα του πρίγκιπα Ρενιέ Γ’, ο οποίος, μαζί με την Grace Kelly, ίδρυσε τη σύγχρονη δυναστεία.

Εντυπωσιακή η ομοιότητα με τα παιδιά τους

Η φετινή εκδήλωση περιελάμβανε, επίσης, μια επανασύνδεση στο μπαλκόνι πάνω από δύο ντουζίνες ανιψιών και των παιδιών τους για την πριγκιπική οικογένεια.

Η εθνική ημέρα του Μονακό ξεκίνησε με μια πανηγυρική θεία λειτουργία νωρίς το πρωί, με 1.900 προσκεκλημένους. Ο 65χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος φόρεσε τη στολή με τις στρατιωτικές τιμές του. Η πριγκίπισσα Charlene φόρεσε κόκκινα από την κορυφή ως τα νύχια.

Εντυπωσιακή ήταν η ομοιότητα της 8χρονης πριγκίπισσας Gabriella με τη μαμά της. H μικρή φόρεσε ένα μπλε φόρεμα σχεδόν ίδιο με της Charlene αλλά και παρόμοιο μπερέ. Από ην πλευρά του, ο δίδυμος αδελφός της, πρίγκιπας Jacques φόρεσε στρατιωτική στολή. Ακριβώς όπως ο μπαμπάς του.

Φήμες για χωρισμό βασάνισαν τη Charlene και τον Αλβέρτο τους τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι κάνει τελευταία πολλές κοινές εμφανίσεις κλείνοντας στόματα. Σε αρκετές στιγμές οι δυο τους μοιάζουν τρυφεροί και διαχυτικοί μεταξύ τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα