Το πρώτο άλμπουμ των New Kids On The Block έπειτα από 11 χρόνια
New Kids On The Block
Credit: New Kids On The Block / Instagram

Ενθουσιασμός για τους θαυμαστές των New Kids On The Block, αφού το λατρεμένο boys band επιστρέφει με νέο άλμπουμ, το πρώτο έπειτα από 11 χρόνια.

Οι New Kids Οn Τhe Block γιορτάζουν τα μονοπάτια που οδήγησαν σε μερικές από τις πιο ουσιαστικές συνδέσεις τους.

“Απλά αγγίζει όλα τα ταξίδια μας”, λέει ο Donnie Wahlberg στο PEOPLE για το Still Kids “Υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα [στη μουσική], αλλά νομίζω ότι, στο τέλος, όλα μιλούν για το συλλογικό ταξίδι όλων μας – των New Kids και των θαυμαστών μας”.

Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν τα πέντε μέλη του συγκροτήματος – ο Wahlberg, ο Danny Wood, ο Joey McIntyre και τα αδέλφια Jonathan και Jordan Knight – τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί ως έφηβοι στο Roxbury της Μασαχουσέτης το 1985. Κάτι τους έκανε κλικ, αν και χρειάστηκαν χρόνια προσπάθειας όπου χτυπούσαν πόρτες και έδιναν τοπικές συναυλίες με ελάχιστο κόσμο, πριν τους προσέξει ο κόσμος.

Η κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους Hangin’ Tough το 1988 ώθησε τους NKOTB να γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα στον κόσμο. Πούλησαν εκατομμύρια άλμπουμ, εμφανίστηκαν σε sold-out αρένες και στάδια και προκάλεσαν φρενίτιδα στους έφηβους οπαδούς, ενώ συχνά συγκρίνονταν με τη μανία των Beatles.

Πάντα θα με αφήνει άναυδο ότι εδώ είμαστε, δεκαετίες μετά, και εξακολουθούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους”, λέει ο 55χρονος Jonathan. “Γι’ αυτό και το να ονομάσουμε το άλμπουμ Still Kids είναι τόσο τέλειο, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και τον ίδιο ενθουσιασμό για όλα αυτά, όπως ακριβώς όταν ήμασταν παιδιά”.

Ο Danny, 55 ετών, επαναλαμβάνει τα ίδια συναισθήματα. “Νιώθουμε τόσο νέοι και ευλογημένοι που είμαστε ακόμα στη μουσική βιομηχανία, που εξακολουθούμε να είμαστε επίκαιροι και να έχουμε επιτυχία. Πραγματικά νιώθουμε ότι είμαστε ακόμη εκείνα τα νέα παιδιά που τα δίνουν όλα κάθε λεπτό της κάθε ημέρας”.

Αλλά σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες, αυτό το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, και συχνά από διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

Ποτέ δεν ήμασταν όλοι στο ίδιο στούντιο, αλλά ήμασταν ακόμα σε θέση να έρθουμε δημιουργικά μαζί ως ένα, και το άλμπουμ πραγματικά αποτυπώνει το πνεύμα του να είσαι παιδί”, λέει ο 51χρονος Joey, ο οποίος συνυπογράφει έξι από τα νέα τραγούδια. “Είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν και οφέλη από την εικονικότητα. Ο κόσμος μπορεί να καθίσει με [τη μουσική], να την εισπράξει και να έχει τη δική του αντίδραση σε ένα ασφαλές μέρος. Δεν θα το έλεγα εύκολο, αλλά τίποτα που να αξίζει τον κόπο δεν είναι εύκολο, σωστά;”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα