Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon – Τα άγνωστα κίνητρα στο ντοκιμαντέρ «John Lennon: Murder Without a Trial»
Νέο ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του John Lennon
Credit: John Lennon/Instagram

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του John Lennon έρχονται στο φως. Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του από τον Mark David Chapman παρουσιάζονται στο νέο ντοκιμαντέρ 3 μερών του Apple TV+ με τίτλο «John Lennon: Murder Without a Trial».

Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις αυτόπτων μαρτύρων και στενών προσώπων στη ζωή του «σκαθαριού» δίνονται νέες απαντήσεις στο γιατί ένας φωτογράφος από τη Χαβάη, επιθυμούσε να δολοφονήσει τον καλλιτέχνη.

«John Lennon: Murder Without a Trial»: Δείτε το τρέιλερ

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται μαρτυρίες από την ψυχίατρο που αξιολόγησε για πρώτη φορά τον Chapman, τον οδηγό ταξί Richard Peterson που ήταν μάρτυρας των πυροβολισμών και τον Jay Hastings, θυρωρό στο ιστορικό κτίριο «Dakota» που άκουσε τα τελευταία λόγια του ιδρυτικού μέλους των Beatles.

Η δολοφονία του προκαλεί ενδιαφέρον ακόμη και σήμερα

Ο John Lennon είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς στην ιστορία. Η δολοφονία του πριν από 43 χρόνια πριν, προκαλεί ενδιαφέρον ακόμη και σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα από τις 6 Δεκεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα