Ζώδια: Οι προβλέψεις από 30/12 έως 6/1 – Πώς θα ξεκινήσει η νέα χρονιά
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Ένα ονειροπόλο και νοσταλγικό ξεκίνημα είναι αλήθεια ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει όμορφα η καινούργια χρόνια που ανατέλλει σε λίγες μέρες. Η Αφροδίτη ζευγάρι με τον Δία και ο Ερμής με τον Ποσειδώνα ακριβώς στην εκκίνηση του 2024, φαίνεται να τα… δίνουν όλα για να φέρουν τα καλύτερα, στο μέλλον. Ευχόμαστε από καρδιάς μια ειρηνική και ευλογημένη χρονιά σε όλους!

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 30/12/2023-06/01/2024

Κριός

Αγαπητοί μου Κριοί ετοιμαστείτε για μια χρονιά που ξεκινάει με τις ευλογίες και τη βοήθεια των φίλων σας, αλλά και την ευόδωση των στόχων που έχετε βάλει, μιας και η γλυκιά Αφροδίτη επισκέπτεται το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου από τις 3/1 και μετά, Χρησιμοποιήστε λοιπόν έξυπνα τα ταλέντα σας και τις γνωριμίες σας για να βγείτε πολλαπλώς ωφελημένοι σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο από αυτή την ευνοϊκή περίοδο. Καταμεσής της εβδομάδας νιώθετε πολύ αισιόδοξοι και αισθηματικά ετοιμοπόλεμοι και αυτό σας ωθεί σε σχετικές περιπετειούλες που είναι μεν ευχάριστες, θέλουν δε και κάποια προσοχή. Στις 6-7 του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να προκαλέσει μια ‘γλυκιά’ θλίψη σε ζητήματα του σπιτιού και οικογένειάς σας, όμως τίποτα ανησυχητικό.

Ταύρος

Βρίσκεστε σε μια γενικά καλή για εσάς περίοδο Ταύροι μου και με την άφιξη της Αφροδίτης στο μεσουράνημά σας στον Υδροχόο στις 3 Ιανουαρίου, θα επανεξετάσετε θέματα καριέρας, πιθανότατα με κάτι που θα σας αρέσει πολύ περισσότερο. Ενεργήστε χωρίς δισταγμό και  αποφασιστικά αν τυχόν σας προσφερθεί μια προαγωγή αφού οι όψεις των πλανητών είναι θετικές και θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων σας. Δίας και Αφροδίτη,-η οποία σας κυβερνάει- και συνάμα ο Ουρανός με τον Ήλιο, φροντίζουν να σας δίνουν δύναμη και να καλύπτουν τα νώτα σας. Ακόμη και με ανάδρομο τον Ερμή, αν προσέξετε λιγάκι, όλα θα πάνε καλά.  Άλλωστε, αυτό μπορεί απλώς να σημαίνει ότι κάτι που από καιρό επιθυμείτε τώρα ήρθε η ώρα να γίνει δικό σας.

Δίδυμοι

Αρκετά κινητικοί και δημιουργικοί περνάτε το κατώφλι της επόμενης χρονιάς φίλοι Δίδυμοι, αφού η Αφροδίτη στις 3 του μήνα επισκέπτεται τον 9ο οίκο σας. Ακόμη, το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή, φροντίζει για καλά ‘ξεκαθαρίσματα’ και για τη διαύγεια στις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε, ίσως σε κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Μέχρι και τις 27/1 έρχονται αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και ταξίδια που έχουν να κάνουν με την περαιτέρω επαγγελματική εξειδίκευσή σας την ειδική επιμόρφωσή σας. Η επερχόμενη Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7/1 φωτίζει αρκετά τον τομέα των χρημάτων σας και σας δίνει την ευκαιρία να διαγνώσετε οτιδήποτε δεν πηγαίνει καλά εκεί, ώστε να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Καρκίνος

Στις 2 του μήνα φίλοι Καρκίνοι, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει μπροστά στην πόρτα σας σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, ενώ η επόμενη  εβδομάδα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με τις αισθηματικές σας σχέσεις, να… ξεσκαρτάρετε ό,τι πρέπει και μετά, να κυνηγήσετε κάτι που σας γεμίζει περισσότερο. Έχετε ακόμη τη δυνατότητα αφενός να δείξετε τι αξίζετε, αφετέρου να μπορέσετε να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη από εναλλακτικές εισοδηματικές πηγές που θα εμφανιστούν στον ορίζοντα. Ρηξιλέλευθα και πάντως ευχάριστα γεγονότα στην τσέπη σας ενδέχεται να προμηνύει η Πανσέληνος μέσα στο ζώδιό σας στις 7 Ιανουαρίου, σε καλή όψη με τον καινοτόμο και επαναστατικό Ουρανό.  Διαλέξτε ευχάριστες παρέες τις μέρες αυτές, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να εκτονωθείτε ουσιαστικά.

Λέων

Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου αγαπητά Λιοντάρια, σας δίνει… πνευματικές αβάντες, στους δε σπουδαστές, φοιτητές και μαθητές, προσφέρει ιδανικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Από τις 3/1 και μετά η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι και τις 27 του μήνα και θα φροντίσει να ευνοήσει τις κάθε είδους σχέσεις σας και να προσφέρει βοήθειες στα αισθηματικά σας- που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια νέα σχέση- ή ακόμη  ‘ανάσες΄και ευκαιρίες στη δουλειά σας, μέσω των ανθρώπων που την επηρεάζουν. Ήλιος και Ουρανός αρμονικοί στισ 5/1, μα και Δίας με την Αφροδίτη σε θετική όψη υπόσχονται επιτυχίες, ισχυρή αυτοπεποίθηση και τελικά μια άκρως θετική για εσάς πρώτη εβδομάδα του 2024.

Παρθένος

Συνεργασίες και σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητών αυτήν την εβδομάδα, φίλοι Παρθένοι. Από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 27 του μήνα η Αφροδίτη που διελαύνει στο ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τη διαχείριση των οικονομικών σας, παράλληλα όμως στηρίζει κάθε εργασιακή φιλοδοξία σας και σας τονώνει πολύ σε αυτόν τον τόσο σημαντικό για εσάς τομέα. Οι φιλικές σας σχέσεις, οι στόχοι και η κοινωνική σας δραστηριότητα έρχονται στο ΄φώς’ στις 7 του μήνα με την Πανσέληνο που γίνεται στον Καρκίνο. Δώστε προσοχή λοιπόν εδώ, βάλτε κάποια τάξη και μη βιάζεστε στις αποφάσεις και στις εντυπώσεις σας, για να μην κάνετε λάθη. Αν θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αφήστε για τις λίγο αργότερα, προκειμένου να ορθοδρομήσει πρώτα ο κυβερνήτη σας Ερμής στον ουρανό.

Ζυγός

Έχετε ήδη θέσει σε προτεραιότητα την αισθηματική σας ζωή και τις υπόλοιπες σχέσεις σας. Έχοντας τον Δια απέναντί σας και τώρα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 3 του μήνα και μετά, τα πάντα γίνονται ακόμη πιο έντονα, πιο χαρούμενα και δημιουργικά. Αν μάλιστα προσέξετε λίγο ώστε να κρατήσετε το μέτρο λόγω ανάδρομου Ερμή εκεί γύρω στις 5/1, το έδαφος γίνεται εύφορο για κάθε είδους επωφελείς διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε το. Η περίοδος ευνοεί πολύ τη διασκέδαση και την αποφόρτιση από κάθε σκοτούρα και, καλά θα κάνετε να το ρίξετε για τα καλά έξω χωρίς έννοιες και επαγγελματικές, ή άλλες ανησυχίες. Η Πανσέληνος επεμβαίνει έτσι κι αλλιώς σε επαγγελματικά και άλλα ξεκαθαρίσματα, επομένως εσείς μείνετε ψύχραιμοι και αποστασιοποιημένοι όσο είναι δυνατό.

Σκορπιός

Αυτήν την περίοδο φίλοι Σκορπιοί, είναι φρόνιμο να μείνετε απλοί ‘παρατηρητές’ της αισθηματικής σας πραγματικότητας, να αποφύγετε τυχόν πιέσεις και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Η Αφροδίτη από τις 3 του μήνα και μετά, έρχεται να σας βοηθήσει ώστε να καθαρίσετε λίγο το μυαλό σας και τη σκέψη σας και να γίνετε τελικά πιο δημιουργικοί και πιο αποτελεσματικοί. Με την ευκαιρία της Πανσελήνου μέσα στον φιλικό σας Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου, δουλεύετε πυρετωδώς για τα μεγαλόπνοα επαγγελματικά σας σχέδια, που με κάθε δυνατό τρόπο φωτίζονται και ενθαρρύνονται από το ολόγιομο φεγγάρι τόσο, ώστε σύντομα να αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα αισθηματικά σας έρχονται τώρα σε δεύτερη μοίρα, όμως η προσοχή των άλλων και η τρυφερότητα, δεν σας λείπει καθόλου… μάλλον το αντίθετο!

Τοξότης

Υπερενεργητικοί και πολυπράγμονες ως συνήθως αγαπητοί μου Τοξότες, ψάχνετε τρόπους για να εκτονωθείτε και να ‘λαμψετε’ και αυτήν την εβδομάδα. Αποφύγετε εν τούτοις τη βιασύνη και την προχειρότητα στις λύσεις που προσδοκάτε με πάθος και μην ‘ανακατώνετε΄ το σύμπαν γύρω σας εμπλέκοντας συχνά και… αθώους ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3 του μήνα για να εξισορροπήσετε τα πράγματα και όχι για να μεγαλώσετε ακόμη περισσότερο την ένταση και τις αναταράξεις σε επικοινωνιακό- κυρίως- επίπεδο. Κάτι ο ακόμη ανάδρομος Ερμής, κάτι η συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνος στις 7/1 στον Καρκίνο, σας προτρέπουν και τα δύο φαινόμενα να μην πάρετε τούτη την ώρα κομβικές αποφάσεις για την ζωή σας. Οι πλανήτες σύντομα θα σας δώσουν ευνοϊκότερες ευκαιρίες για κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Ετοιμάζεστε φίλοι Αιγόκεροι για τις γιορτινές συνάξεις με την οικογένεια και τους καλούς σας φίλους, μέσα σε μια ατμόσφαιρα παράδοσης και εθίμων που τόσο σας ικανοποιεί. Ο νέος χρόνος φαίνεται να μπαίνει θετικά στα θέματα που αφορούν την οικονομική σας ασφάλεια και πιο συγκεκριμένα, στα χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας. Θα επιδιώξετε ίσως να ανανεώσετε τα πάντα γύρω σας με σταθερά και προσεκτικά βήματα που θα πάρουν μεν λίγο χρόνο, όμως με τους ορθόδρομους πλέον, Ερμή και Δια θα φέρουν τα ποθητά  αποτελέσματα. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Άρης στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει κάποια νεύρα και μια περιρρέουσα ένταση, όμως εσείς σταθείτε συνειδητά ψύχραιμοι και τίποτα σοβαρό δεν θα ταράξει τη γαλήνη σας. 

Υδροχόος 

Προετοιμάζεστε δεόντως για την καινούργια χρονιά αγαπητοί μου Υδροχόοι με αισιοδοξία και γενναιοδωρία, τόσο υλική όσο και ψυχική. Όμως καλό είναι να μην παρασύρεστε σε υπερβολές, περισσότερο δε σε υλικές, μιας και η Αφροδίτη τετραγωνίζοντας τον αυστηρό Κρόνο, σας καλεί σε έλεγχο και προσεκτικά βήματα για να μην ‘τραυματίσετε΄ την τσέπη σας. Ο Δίας που είναι πια ορθόδρομος και βρίσκεται στον Ταύρο, μαζί με το ζευγάρι Ερμής-Αφροδίτη στον φιλικό σας Τοξότη, σας βοηθούν να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να αδράξετε τυχόν ευκαιρίες, ενώ ο Άρης στον 12ο οίκο σας- αυτόν του υποσυνειδήτου- σας βάζει να κάνετε νοσταλγικές ‘ανασκαφές΄ σε παλιές ιστορίες, αισθηματικές ή μη. Εσείς απλώς, μην το παρακάνετε και πέσετε έτσι σε μελαγχολικές σκέψεις.

Ιχθύες

Ξεκινάει σε λίγες μέρες μια καινούργια χρονιά φίλοι Ιχθύες. Είναι λοιπόν η ώρα για τον καθένα από εμάς να θέσει τους στόχους της ζωής του για το αμέσως επόμενο διάστημα και να… κοπιάσει για να τους πετύχει. Κάντε και εσείς ακριβώς το ίδιο και, μαζί με τη ‘ζεστασιά΄ των εορτών και τα ψώνια που πάντα σας ανεβάζουν τη διάθεση, μπολιάστε τον εαυτό σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για να κάνετε έτσι τα όνειρά σας πραγματικότητα. Άλλωστε ο πλανήτης Ερμής σε ορθή πορεία πλέον στον Τοξότη, θα σας ενισχύσει σε επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες, ιδιαίτερα εκεί γύρω στις 4/1 και θα σας δώσει τη δυνατότητα να παλέψετε για κάτι καλύτερο σε αμιγώς επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και αισθηματικό επίπεδο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα