Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο 18/11 – Ταύροι βρίσκετε την “χρυσή τομή” για την αποφυγή αντιπαραθέσεων
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 18 Νοεμβρίου ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Άρη και φέρνει στα ζώδια συμπεριφορές αντιδραστικές. Οι εκνευρισμοί οδηγούν σε λάθη και οι ευέξαπτοι χαρακτήρες πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις και τους καβγάδες. Αξιοποιείτε γνωριμίες σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο ενώ οι εξομολογήσεις δίνουν ώθηση στις σχέσεις.

Κριός

Απόφυγε συζητήσεις στον χώρο εργασίας, οι οποίες θα έχουν άσχημη κατάληξη και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις. Η μέρα δημιουργεί αντιπαραθέσεις και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ταύρος

Βρίσκεις τη χρυσή τομή και αποφεύγεις προστριβές και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Πρόσεχε τις εντάσεις από το μεσημέρι και μετά γιατί θα ρίξουν την ψυχολογία σου, ενώ η καλή σου διάθεση σε βοηθά να επικοινωνείς με αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμος

Αντιμετωπίζεις προβλήματα σε συνεργασίες, τα οποία σου δημιουργούν επιπλέον άγχος. Λειτούργησε ρεαλιστικά και βρες τις λύσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις μία νέα αρχή. Κάποια πρόσωπα στέκονται απέναντι στα σχέδια σου.

Καρκίνος

Ξεπερνάς τις ανασφάλειες και τους φόβους και οι φίλοι σε βοηθούν να εκφράσεις τους προβληματισμούς σου. Εντυπωσιάζεις με τις θέσεις και τις απόψεις σου και οι πρωτότυπες ιδέες σε φέρνουν πιο κοντά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Λέων

Την αναστάτωση που νιώθεις, την εκδηλώνεις σε κοντινά σου πρόσωπα. Έχεις επηρεαστεί από απωθημένα του παρελθόντος και θέλεις να απομονωθείς. Κάνεις λάθη, γιατί δεν έχεις την κατάλληλη συγκέντρωση και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις ευθύνες που έχεις αναλάβει να βγάλεις εις πέρας.

Παρθένος

Τακτοποιείς τα θέματα που σε απασχολούν επαγγελματικά και σου φέρνουν ένταση. Αξιοποιείς τις ευκαιρίες και ξεκινάς νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ενώ πείθεις για τις ικανότητές σου. Το απόγευμα περνάς ωραίες στιγμές με φίλους.

Ζυγός

Θέλεις να εκφράσεις όσα νιώθεις και αυτό φέρνει οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια. Παίρνεις πρωτοβουλίες σε επαγγελμαστικό επίπεδο και δεν αφήνεις τα νεύρα και τις ανασφάλειες να σε κατευθύνουν αρνητικά.

Σκορπιός

Οι νέες γνωριμίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες στην πορεία σου. Εντυπωσιάζεις τα πρόσωπα που έχεις συνεργασίες, με τις πρωτότυπες ιδέες που έχεις.

Τοξότης

Πρόσεχε πρόσωπα που προσπαθούν να επωφεληθούν σε βάρος σου και βάζουν φρένο σε επιδιώξεις που έχεις. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και κάνε το καλύτερο για σένα καθώς ξεκινά μία πορεία με δράσεις και οικονομικές συναλλαγές.

Αιγόκερως

Κλείνεις υποθέσεις που σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο. Επικεντρώσου στα κοντινά σου πρόσωπα για να περάσεις όμορφα από το απόγευμα. Διεκπεραίωσε υποθέσεις που χρονίζουν γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν ωφελούν.

Υδροχόος

Δημιουργείς εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που είναι γύρω σου και έχεις προτάσεις για μία ομαδική δράση. Επιδίωξε επικοινωνία με φίλους για να ανταλλάξεις απόψεις. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σου αποδίδει σε στόχους καθώς ο κοινός συντονισμός ωφελεί.

Ιχθύς

Αντιμετωπίζεις προβλήματα σε συνεργασίες και στα προσωπικά σου. Ανακαλύπτεις πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή μαζί σου αλλά σήμερα πρέπει να αποφύγεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Απόφυγε νέες συνεργασίες που σε ενθουσιάζουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα