Τι δεν πρέπει να φοράνε ποτέ οι κοκκινομάλλες; – Η Dua Lipa σπάει τον κανόνα
H Dua Lipa παρευρέθηκε στο Gala, Variety Power Of Women, στις 16 Νοεμβρίου 2023 στο Los Angeles. Photo by Unique Nicole/WireImage

Ο κόσμος της μόδας έχει κανόνες. Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων, υφασμάτων…. Ποια εμφάνιση είναι αποδεκτή και ποια όχι. Ποιο είναι το κατάλληλο outfit για ένα βραδινό πάρτι ή ένα κοκτέιλ. Πολλές φορές υπάρχουν περίπλοκες οδηγίες σχετικά με το τί είναι αποδεκτό και τι όχι.

Αυτό ίσχυε και για τις κοκκινομάλλες και το κόκκινο χρώμα. Ο κανόνας έλεγε πώς ο συνδυασμός αυτός δεν είναι αποδεκτός για το αισθητικό του αποτέλεσμα. Η Dua Lipa, με τη συναρπαστική της παρουσία, αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η μόδα δεν πρέπει να είναι περιοριστική -αφού από μόνη της δεν είναι-, αλλά ένας τρόπος αυτοέκφρασης και τόλμης. Και τους κανόνες τους έχουμε για να τους σπάμε!

Φωτιά στα κόκκινα

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της στο Los Angeles, η Dua Lipa ξεχώρισε φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα της Vivienne Westwood. Την κόκκινη δημιουργία φόρεσε κατά τη διάρκεια της τελετής Power of Women του Variety, Και η εμφάνιση «έγραψε» τέλεια με το νέο της χρώμα στα μαλλιά. Η εμφάνιση αυτή αποδεικνύει πως ο μύθος που θέλει τις κοκκινομάλλες να αποφεύγουν το κόκκινο δεν ισχύει.

Η Dua Lipa καταρρίπτει τους κανόνες και δημιουργεί τη δική της μόδα. Για αυτό ανήκει και στην κατηγορία των style icons. Eίναι απαραίτητο να έχετε τόλμη και στη μόδα!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα