Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (21/6) – Δίδυμοι βρίσκετε το άλλο σας μισό…
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη δίνει στα ζώδια δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και πρακτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα θα ληφθούν αποφάσεις για την μελλοντική πορεία των σχέσεων. Για τους χωρισμένους τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, καθώς έρχονται επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Κριός

Η υπερένταση σε οδηγεί σε εκφράσεις που πληγώνουν το ταίρι σου. Νέα γνωριμία σου δίνει την αίσθηση της μη δυνατότητας επικοινωνίας.

Ταύρος

Η καλή διάθεση λειτουργεί σαν αέρας φρεσκάδας που ανανεώνει τη σχέση σου. Η επικοινωνία και το έντονο φλερτ σε οδηγούν σε σημαντικές νέες γνωριμίες.

Δίδυμος

Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου δημιουργούν προβλήματα. Νέα γνωριμία φαντάζει ιδανική για σένα καθώς φαίνεται να βρίσκεις το άλλο σου μισό.

Καρκίνος

Βγάζεις έντονα το ρομαντικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Νέα γνωριμία απογειώνει τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό.

Λέων

Οι ανασφάλειες επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή και αντιδράς απότομα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί/ές δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω των φόβων σου.

Παρθένος

Υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου. Η έντονη κυκλοθυμική διάθεση δεν σε αφήνει να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο.

Ζυγός

Προσπάθησε να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου ώστε να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητα. Νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον, προκαλεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός

Η συναισθηματική φόρτιση κυριαρχεί και προκαλεί κόντρες με την σχέση σου. Επιστροφές προσώπων δεν σε αφήνουν να ξεκολλήσεις και να χαρείς τη ζωή.

Τοξότης

Οι στιγμές χαράς λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση σου. Νέες γνωριμίες σε εντυπωσιάζουν με την επιμονή και το πείσμα που δείχνουν να σε κατακτήσουν. 

Αιγόκερως

Χαλαρώνεις από τις υποχρεώσεις λόγω της τρυφερότητας που παίρνεις από τον/την σύντροφό σου. Νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον θα ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην σχέση και απολαμβάνεις στιγμές ανεμελιάς με το ταίρι σου. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανεβάζουν το πνεύμα και την ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Περνάς μοναδικά με το ταίρι σου και εκφράζεις όλα αυτά που νιώθεις. Πρωταγωνιστείς και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από πολλούς/ές που θέλουν να σε προσεγγίσουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα