Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (20/6) – Ταύροι νέα γνωριμία σας προκαλεί… συναισθηματική θύελλα
Αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δίνει στα ζώδια παραπλανητική αντίληψη και λανθασμένες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες οδηγούν σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά ή επηρεασμένα από τη διαίσθηση.

Κριός

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Νέα γνωριμία από το ευρύτερο περιβάλλον σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια.

Ταύρος

Απόφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου καθώς δεν διαθέτεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Νέο άτομο, σε προσεγγίζει και σε οδηγεί… σε συναισθηματική θύελλα.

Δίδυμος

Συγκράτησε τα λόγια σου γιατί οι υποσχέσεις που δίνεις στο ταίρι σου δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες. Νέα γνωριμία απογειώνει την φαντασία σου, όμως γρήγορα θα καταλάβεις ότι δεν είναι η κατάλληλη για εσένα.

Καρκίνος

Ζεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, οι οποίες σε βοηθούν να ξεπεράσεις την καθημερινότητα. Η καλή επικοινωνία με πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου, αλλάζει την νοοτροπία σου.

Λέων

Δημιούργησε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο στη σχέση σου για να περάσεις όμορφα. Νέες γνωριμίες σε βάζουν στη λογική της δημιουργίας σχέσης μετά από καιρό.

Παρθένος

Άφησε πίσω τον έντονο εγωισμό και τον παραλογισμό καθώς οξύνεις την ένταση με το ταίρι σου. Δες θετικά νέο άτομο που σε προσεγγίζει.

Ζυγός

Ανατροπές σε σχέδια που έχεις με το ταίρι σου, δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας. Από το φιλικό περιβάλλον νέα γνωριμία σου εξάπτει την φαντασία.

Σκορπιός

Η ισορροπία στη σχέση σου κυριαρχεί και ζεις ιδανικές στιγμές με το ταίρι σου. Μην εξιδανικεύεις το άτομο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς υπάρχει κίνδυνος για λάθη.

Τοξότης

Ξεπέρασε τις φοβίες και προχώρησε στην προσωπική σου ζωή. Η καχυποψία στις νέες γνωριμίες προκαλεί αρνητικά αποτελέσματα και σπασμωδικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Απόφυγε την εγωιστική στάση και δείξε άμεσα τι ζητάς από το ταίρι σου. Απολαμβάνεις το ενδιαφέρον από θαυμάστριες και θαυμαστές καθώς πρωταγωνιστείς σε κάθε χώρο.

Υδροχόος

Με ξεκάθαρες κουβέντες καταφέρνεις να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε. Νέο πρόσωπο στη ζωή σου θα τονίσει την ανάγκη σου να αντιμετωπίσεις το παρελθόν.

Ιχθύς

Φεύγουν τα εμπόδια και δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Δώσε χρόνο σε νέα άτομα που σε προσεγγίζουν γιατί πρέπει να δεις τις πραγματικές τους διαθέσεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα