Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (1/12) – Ταύροι ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και φέρνει στα ζώδια ευνοϊκές συνθήκες εργασίας αλλά και συζητήσεις για συμφωνίες και διακανονισμούς. Πόρτες ανοίγουν σε καριέρα και οι επιδιώξεις έχουν θετικό πρόσημο. Νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση δίνουν ώθηση στην προσωπική ζωή.

Κριός

Απόφυγε χειριστικές συμπεριφορές γιατί προκαλούν συγκρούσεις. Εκφράζεις τις απόψεις σου και ανακαλύπτεις τις κοινές ανησυχίες με τους συνεργάτες σου. Η μέρα, σου δίνει την ευκαιρία να δεις φιλικά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Κλείνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση. Θέματα από το παρελθόν είναι στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις.

Δίδυμος

Μείνε ψύχραιμος στις ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα που κάνουν την εμφάνισή τους από το παρελθόν. Οι οικονομικές υποθέσεις επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Συγκρούσεις με το κοντινό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Διαχειρίσου με σύνεση έκτακτα έξοδα και φρόντισε ο εκνευρισμός σου να μην ξεσπάσει σε συνεργάτες. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις νιώθεις απογοήτευση αλλά κρατάς τις ισορροπίες στη σχέση σου.

Λέων

Τακτοποιείς θέματα στον χώρο εργασίας καθώς και υποχρεώσεις που σε πιέζουν. Συνάδελφοι σε πληγώνουν με την συμπεριφορά τους. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και η κυκλοθυμική διάθεση σε επηρρεάζουν άμεσα.

Παρθένος

Η αμετροέπεια στον χώρο εργασίας προκαλεί δυσαρέσκεια για αυτό πρόσεχε τις υπερβολικές κινήσεις. Κλείνεις υποθέσεις οικογενειακές ενώ από το απόγευμα η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και έχεις διάθεση για φλερτ.

Ζυγός

Οι οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν χάνεις τις ευκαιρίες και οι συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα είναι θετικές. Ξεπερνάς την ανασφάλειά σου και νιώθεις ηρεμία μέσα στην οικογένεια.

Σκορπιός

Οι κόντρες με τους ανωτέρους σου θα έχουν σημαντικό κόστος για αυτό πρόσεξε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις επαναστατικές του διαθέσεις. Η μέρα δημιουργεί αναστάτωση και φέρνει ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα με περιβάλλοντός σου.

Τοξότης

Προτάσσεις τη λογική και αφήνεις τον συναισθηματισμό έξω από τις συνεργασίες. Οι ευαισθησίες σε επαγγελματικές συμφωνίες επηρεάζουν τις κινήσεις σου. Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς.

Αιγόκερως

Κράτα την ψυχραιμία σου και σκέψου πώς θα κινηθείς για να μην χάσεις τις ευκαιρίες που είναι μπροστά σου. Στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακό επίπεδο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους δικούς σου ανθρώπους. Απολαμβάνεις τις στιγμές και αφήνεις πίσω τις υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Προκύπτουν διαφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο λόγω της έντασης που νιώθεις. Ο εκνευρισμός σου, δημιουργεί προβλήματα στην οικογένεια και στις σχέσεις σου. Ωστόσο το απόγευμα αφήνεις πίσω ό,τι σου δημιουργεί ένταση.

Ιχθύς

Δρομολογείς εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν έντονα. Δείχνεις σοβαρότητα και αυτό χαρακτηρίζει την επαγγελματική σου ζωή. Επικοινωνείς με ώριμο τρόπο με φίλους και γνωστούς και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένειά σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα