Το Netflix δεν θα προσθέσει σήμανση στο «The Crown»: Οι θεατές «κατανοούν ότι είναι έργο μυθοπλασίας»

Instagram@thecrownnetflix

Τις παραπάνω ανησυχίες εξέφρασε ο υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας, Όλιβερ Ντάουντεν, ο οποίος γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να αποστείλει επιστολή και να ζητήσει από το Netflix να τοποθετήσει μια «σήμανση» πριν από κάθε επεισόδιο, έτσι ώστε οι θεατές να μην «συγχέουν τη φαντασία με τα γεγονότα» μετά από καταγγελίες ότι η τέταρτη σεζόν διαθέτει πολλά επινοήματα.

«Είναι ένα έργο μυθοπλασίας με πολύ καλή παραγωγή και όπως γίνεται σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, έτσι και το Netflix θα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο στην αρχή (των επεισοδίων) ότι είναι απλώς αυτό. Χωρίς τη σήμανση, φοβάμαι ότι μια γενιά τηλεθεατών που δεν ζούσαν την εποχή των γεγονότων, μπορεί να θεωρήσουν λανθασμένα τη μυθοπλασία ως πραγματικότητα» δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας στη Daily Mail.

Η Έλενα Μπόναμ, Κάρτερ, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα για δύο σεζόν στη σειρά είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο επίσημο podcast του «The Crown» ότι υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ της «εκδοχής μας» και της «πραγματικής εκδοχής».

«Είναι δραματοποιημένο. Nομίζω ότι έχουμε ηθική ευθύνη να πούμε: «Περιμένετε παιδιά, αυτό δεν είναι… δεν είναι ένα δραματικό ντοκιμαντέρ, κάνουμε ένα δράμα. Άρα είναι δύο διαφορετικές οντότητες» ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο real.gr