Το HBO ετοιμάζει επετειακό επεισόδιο για τα Φιλαράκια

Το είπε μια φορά στην Έλεν Ντετζένερις. Το είπε δεύτερη φορά στο σόου του Στίβεν Κολμπέρ. Ε, δε θα μπορούσε να είναι ψέμα ούτε πλάκα. Η Τζένιφερ Άνιστον είχε προαναγγείλει ότι γίνονται συζητήσεις με τους άλλους 5 της σειράς Friends για να συμβεί κάτι επετειακό, αλλά δεν υπήρχε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτή η κατεύθυνση έγινε πιο συγκεκριμένη μετά την αγορά των δικαιωμάτων της σειράς από το HBO.

Όπως έχει γίνει γνωστό από καιρό, το HBO ετοιμάζεται να μπει στη μάχη του streaming με το HBO Max που θα επιχειρήσει να πιάσει σταδιακά και κοινό πέρα από τα αμερικανικά σύνορα και την αμερικανική ήπειρο συνολικά. Κι όπως συμβαίνει με όλες τις πλατφόρμες, έτσι κι αυτό θέλει να έχει ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά για να πείσει το κοινό.

Ας μην ξεχνάμε πως η Disney είδε στην πρώτη της ημέρα λειτουργίας του Disney+ πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες να εγγράφονται στην πλατφόρμα. Αυτό συνέβη γιατί είχε προαναγγείλει μια σειρά από πρότζεκτ.

Το HBO έχει αγοράσει από καιρό τα δικαιώματα της σειράς Friends, η οποία θα αποχωρήσει από το Netflix με το τέλος του 2019. Τον ερχόμενο Απρίλιο που θα κυκλοφορήσει η πλατφόρμα, θέλουν να έχουν και κάτι καινούργιο για να προσελκύσουν το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece